Isterivač đavola u Subotici

Pored do sada uobičajnih usluga krštenja, venčanja, sahrana i ostalih obreda za spas duše, subotička Rimokatolička biskupija u ponudi ima i egzorcistu, što bi narod rekao – isterivača đavola.

Zaređeni sveštenik koji ima ovlašćenje biskupa, otkriva :

„Kada osobu škropimo svetom vodom, posednuti reaguje na nju i utvrđuje se da se radi o entitetu koji je sa strane ušao u telo čoveka. Opsednuti tada pokazuje malaksalost, pozli mu i zatvori oči. Nakon nekoliko sekundi, kada otvori oči, dolazi do takve promene ličnosti , koju ni jedan psiholog ni psihijatar, ne može svesti na onu osobu koja se pre manifestovala. Nastaje takav jaz , kakav ne postoji ni u šizofreniji. Dešava se da iz žene muškim glasom govori sasvim druga osoba, puna mržnje, da govori jezike koje nije učila, da pokazuje revolt prema Bogu i samodopadnost. Manifestuje natprirodnu snagu, može da pokida gvozdene lance, da govori o nekim sakrivenim predmetima.“

 

Exorciso te in nomine
Slika

„Opsednuti ljudi često izgledaju normalni. Mnogi ne znaju da su posednuti. To saznaju jedino kada dođu u dodir sa svetim stvarima, posvećenim krstom ili svetom vodom, čija prisutnost izaziva krizu.“

 

Ja sam sasvim normalan
Slika

Čovek je svojim grehom odgovoran za to što mu se događa. Demone mogu prizvati i raznorazni „vračevi“, „proroci“ i slični, jer preko njih govore đavoli.
„Vračevi dozvole osobi, žrtvi koja dođe po savet, da ispriča sve o sebi. U jednom momentu dolazi do hipnoze. Pomoću đavola, vračevi učine da čovek zaboravi to što je ispričao i onda oni mogu da im kažu sve što su čuli. Ljudima tada deluje da vrač čita njihovo srce i da zna sve o njima.“

Po rečima subotičkog isterivača đavola, do sada je u našem gradu nailazio na duševne bolesnike ali ne i na đavola.

 

Šest jezika govori, sedmi laje
SlikaKOMENTARI

 1. Baltazar kaže:

  Veoma zanimljiv posao ali ujedno i VEOMA VEOMA opasan !

 2. w00t kaže:

  Super posao covece! Od malena sam hteo da budem isterivac djavola. Jel ima negde konkurs za to ili da idem u SIZ? Kakva je plata?

 3. artwork kaže:
  w00t napisao:Super posao covece! Od malena sam hteo da budem isterivac djavola. Jel ima negde konkurs za to ili da idem u SIZ? Kakva je plata?

  Moras prvo da pokazes diplomu i da vidimo neke tvoje radove, sve mora da bude, kako se kaze, transparentno, tvoj CV saljemo vrhovnom poslodavcu, pa te pozivamo na probni rad, u Srbiji bar ima sta da se Exorcizuje, e i kad prodjes sve testove dobices krst i flasu svete vode.
  Sto se tice plate, radi se na procenat, od svakog djavola koga isteras iz Srbije dobijas procenat njegove imovine a ostatak ide drzavi. :devil:

 4. Ledenjak kaže:

  HMMMM m m m pitam se pitam šta bi se desilo kada bi
  taj dotični sveštenik poškropio ove naše političare :D , koji bi rezultat dobili . Možda nam u tome leži spas 8-) .
  Trebalo bi za probu prvo da stane ispred gradske kućice pa
  da vidimo šta će bit .Ako rezultati budu ok odma ga poslati sa društvom u centralu. :yes:
  Zamislite recimo poškropi naš gradski vrh ( za početak ) i djavli počnu iz njih da izlaze I onda sledeći dan objave da vraćaju pokradene novce, počnu nam dižu plate da invalidima obezbedjuju besplatan prevoz itd itd
  E jedino se bojim da nebude ko na Aljasci poškropili tamo neke
  lokalne fićfiriće pa otvorili posle javne kuće , mada ako je free za lokal
  što se mene tiče ,zažmirio bi na jedno okce :D

 5. paparaco kaže:

  Koja glupost!!!

 6. Double P kaže:

  paparaco:

  A ti si svoje „negodovanje“ bas objavio sestog sestog u sest sati 😈  

 7. Lansky kaže:

  Ho, ho, ho…provalio si ga Double ! Morao je da se javi ! Velika zver ! 😉

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: