Ištvan Pastor: Skoro je sigurno da će akva park biti pušten u upotrebu 31.avgusta

Iako je u ugovoru sa izvođačem radova datum okončanja radova na akva parku preciziran kao 31.jul, ugovor nije produžen, a paralelno sa opstankom ugovora na snazi primenjivaće se mere koje štite investitora, odnosno penali, rekao je predsednik Skupštine preduzeća „Park Palić“, Ištvan Pastor. On je takođe dodao da su u ovom momentu radovi u suštini završeni, te da je u toku tehnički prijem objekta i otklanjanje eventualnih nedostataka, za koji se takođe očekuje da će biti gotovo do kraja meseca. Uporedo teče i probni rad akva parka, te pregovori sa  operaterom  „Elitte Palić“, kome je Skupština preduzeća danas i formalno odobrila ulazak u proces ugovaranja, a samo potpisivanje ugovora se očekuje u sledećih nedelju dana, istakao je Pastor.

„Od momenta potpisivanja ugovora, prema nacrtu ugovora operater u roku od najduže 30 dana treba da pusti objekat u eksploataciju. Prema razgovorima koje smo imali sa vlasnikom „Elitte Palić“, taj rok će biti kraći od 30 dana i iz tog razloga danas mogu da kažem da je izvesno, da je izuzetno verovatno, skoro sigurno da će akva park biti završen i pušten u upotrebu sa 31.avgustom, odnosno od početka septembra meseca.“

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Lićpa kaže:

  Kažu da će oktobar najbolji biti za kupanje

 2. Odgovorni gradjanin kaže:

  Ovo akva park????
  Samo a… od akva parka…
  Sram vas bilo lopurde…

 3. Petar G. kaže:

  Skoro…

 4. Akva park 2030. kaže:

  Zamajavanje naroda sa akva parkom ima jedinu svrhu da skrene pažnju sa najbitnijeg pitanja a to je sređivanje vode u jezeru.
  Da su pare uložene u akva park uložene u čišćenje jezera, sve ostalo bi se samo namestilo…
  A za čišćenje jezera oni nemaju nikakav plan, niti to hoće da urade…
  Ako neko sme uopšte dotičnog da pita za to….

  Dokle god se Pastori pitaju za bilo šta za turizam na Paliću isti neće postojati…

 5. Viktor kaže:

  E sad deco gde ćemo pre u akva park ili u školu?Želja mi je da vidim ove cirkusante kako se prvi spuštaju niz tobogan.Pozovite Vučića na kupanje kao najzaslužnijeg građanina Subotice.Zbog kašnjenja bi trbao ulaz da bude besplatan u novembru i decembru.

 6. Akva park 2030. kaže:

  I pažljivo pročitajte svaku od prethodnih izjava..
  Svaka izjava sadrži „skoro je sigurno“, „najverovatnije“, i slične formulacije koje znače u ovom slučaju upravo suprotno….
  5.5 godina gradnje bez i jedne bankarske garancije koja je po zakonu obavezna za sve tendere koje država raspisuje…
  A koliko vidim fale još 3 tobogana za najviši toranj, pitanje je u čijem su džepu završili…

 7. Punisher kaže:

  Ovaj covek odavno bi trebalo da je u zatvoru samo zbog laganja. A onda nismo ni dotakli malo vece stvari…..
  Pastore odlazi, dosadan si i jos lazes. Niko ti vise ne veruje ni dobar dan.

 8. Kosta kaže:

  Nisam siguran, za kad je rekao da će biti ‘gotovo izvesno’ gotov Akva park?! Hm, rekao bih nikad, a možda ni tad! Možda će veliki Pastor prvi tamo da se okupa,da probije led. Ah da, pa biće sigurno zaleđeno, kada bude moglo da se uđe zvanično u prostor Akva parka, da se ne lažemo!!!

 9. Dušan kaže:

  Imate li obraza, kako vas nije sramota. Vi ste nesreća ovog naroda.

 10. Ra kaže:

  Jedva cekam da odete u taj aqua park,s
  Da isprobate sve te carolije.
  Od cijih para i za koga se gradio aqua park? Koliko je kostala gradnja? Sada se daje nekom tipu za 2400 eira mesecno.sigurna sam da su neki poslovni prostori skuplji od ovog aqua parka. Ja bih volela od ovog tako znacajnog coveka cuti. Koliko stoleca je potrebno da se vrati investiran novac. Ko tteba da odgovara za promasenu investiciju. Ko ce ici u zatvor.cija imovina ce se oduzeti . Kada ce ovo ruglo da bude gotovo je tako nebitno.,predpostavljam da ce vecina suboticana otici 1 x iz znatizelje.

 11. earthworker kaže:

  nadam se da ima dovoljno plićaka u akvaparku za sve koji istočili lovu iz istog u svoje džepove.

 12. Balint kaže:

  Evo sad ce, majkemi.

 13. Bobo kaže:

  Ko se seća tv programa Top lista nadrealista…Bukvalno su uzeli scenario i tekst!Bukvalno čekam,ako se ikada otvori,da bude ono e ovde je trebao biti bazen ali nema jer krov na mojoj vikendici

 14. Jedini razlog kašnjenja kaže:

  Ovog Orban debelo plaća da sabotira radove na akvaparku da ne bi izgubio goste koji idu u Morahalom.

 15. Subočan kaže:

  Kada neko kaže: „da je izvesno, da je izuzetno verovatno, skoro sigurno“, ja sam definitivno siguran da je sasvim izvesno da mi skoro izuzetno verovatno nista nije jasno… 😀

 16. Hm kaže:

  I sutra da je zavrse i otvore, ona je izgubila smisao zasto se gradi a gradjani su izgubili volju za njom.Cak je verovatno i mrze s obzorom kako i zasto je gradjena i ko se sve nakro preko nje.

 17. Indijanac kaže:

  U Severnoj Koreji bi za ovakvo kasnjenje zavrsetka radova cak i nekog puno manjeg objekta odgovorne politicare prvo sve redom postrojili, pa onda bi ih skinuli na golo i bez gaca kao nudiste bi ih naterali da se spuste niz sve tobogane, ali na suvo bez kapi vode, i na kraju bi ih javno streljali.

 18. pista kaže:

  Eno u Kanadi Darabos zavrsava Akvapark, a Laban vec napravio u CG, pa se brcka kao konzul.

 19. detoxboy kaže:

  Ima svega, samo „AQUA“ skoro nigde

 20. Bi kaže:

  @jedini razlog kašnjenja: da li veruješ da ovaj park može biti konkurentan Banji Mórahalom? Nije to razlog, razlog su naša lopovsko-balkanska posla…kasni a pozorište, kome je on konkurencija? A bazen u dudovoj? A put ispod nadvožnjaka prema gentlemensu? A most kod bajnatske?…nije to do orbana veruj mi (nažalost, jer da jeste sve bi nm procvetalo kad ga skinu sa vlasti jednom)

 21. Palotay kaže:

  Pastor Ištvan, koji si ti lažov…

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: