Ivančević u Odenzeu, Spartaku 210.000 evra

Superligaš Spartak dao je zeleno svetlo za transfer štopera Mihajla Ivančevića u danski Odenze. Subotičkom klubu pripašće obeštećenje od 210.000 evra.

Prema dogovorenim uslovima, Spartak bi od narednog transfera mladog defanzivca trebalo da prihoduje dodatnih pet odsto.

Danski mediji javljaju da će Ivančević, u narednim satima, potpisati ugovor sa Odenzeom. Klupski poslenici sve su dogovorili, štoper je stigao na lekarske preglede i do kraja nedelje trebalo bi zvanično da bude predstavljen kao pojačanje danskog kluba.

Iza Mihajla Ivančevića su dve sjajne godine u plavom dresu. Rođen 1999. u Bačkoj Topoli, 2019. godine zadužio je dres Spartaka. Izrastao je u međuvremenu u nosioca igre, jesenas je nosio i kapitensku traku, igrao i za mladu reprezentaciju Srbije. Poziv iz Danske, otuda, nije ni bio iznenađenje…

Uprkos složenim uslovima zimskog fudbalskog tržišta, poslovodstvo Spartaka može zadovoljno da trlja ruke. Transfer od 210.000 evra možda nije za maksimalnu hvalu, ali očekivan novac dobro će doći za nastavak ambicioznih klupskih projekata i ulaganje u razvoj klupske škole. A, na tom planu, Subotičani teč očekuju značajnije prihode.

 

rs.n1info.comKOMENTARI

 1. Samo Spale! kaže:

  Nema pravih pojačanja,dobri odlaze,to je loše za klub.

 2. Sale kaže:

  Konta se da se skupilo dosta bodova za opstanak pa sad pocinje raspodaja igraca a sad ce i prodaja bodova,svake godine isto zato i imaju 100 gledalaca max.

 3. Pepi kaže:

  Kad ce rekonstrukcija tribina !!!!

 4. Suboticanka kaže:

  Za razvoj klupske škole?!
  Tj za razvoj dece sa juga Srbije…. Jer Subotičani ne znaju da igraju fudbal.

 5. Do pobede kaže:

  Mislim da je ovaj novac već unapred potrošen,jer je nastala malo veća rupa u finansiranju ovog kluba.Kao da je uprava kluba izgubila osećaj za odabir igrača ili.su i ostali klubovi oprezniji,pa se do kvaliteta mlađih igrača teško dolazi.Mislim da je krajnji momenat da se probude i prave igrače u svojoj skoli jer im, koliko vidim,više niko neće prepustiti igrača iole talentovanog.A što se tiče teme da Subotičani ne znaju igrati fudbal i da mentalitet nije idealan,mislim da nas je ovaj Spartak sa ovim poslovanjem unazadio 20 godina .Drži školu fudbala a nije mu interes da iz toga nešto proizvede,trenere ne plaća da stvore igrača već se gleda trenutni rezultat,i ima toga toliko da bi se moglo pisati danima i noćima,uglavnom negativno.Subotičani vole i znaju da igraju fudbal a u slučaju Spartaka,nemaju sa kime da igraju.Čekaćemo i dočekaćemo taj dan da se Subotičanima pruži pravi izbor i prava prilika a onda ćemo videti,može li pola ekipe Spartaka da bude iz Subotice i okoline.
  NAPRED SUBOTIČKI SPARTAK

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: