Izabran izvođač radova na severozapadnoj fasadi Sinagoge

Grupa ponuđača koju čine Ekspres servis, Atelje “Stanišić”, Tim Vasilić i Yumol dobila je posao rekonstrukcije i investicionog održavanja severozapadne fasade zgrade Sinagoge.

Sinagoga3

Odluku o dodeli ugovora  doneo je gradonačelnik nakon sprovedenog pregovaračkog postupka javne nabavke, koja je procenjena na 10,5 miliona dinara.

U prethodno sprovedenom postupku javne nabavke podnete su dve neprihvatljive ponude, zbog čega su ponuđači pozvani u pregovarački postupak, kojem se odazvala samo pomenuta grupa koja je otklonila nedostatke iz svoje ponude i snizila svoju ponudu, odnosno “svoju ponudu učinila prihvatljivom sa napred navedenom ponuđenom cenom”.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Bravo Sinagoga! I da se nikad ne zaboravi da su oni koji danas dizu bodljikave zice oko Subotice proterali i pobili 8000 Subotickih Jevreja. Civilizacija, nema sta.

  2. srbenda iz b.topole kaže:

    .Pa aaaa … pokusaj da se malo opere savest ..u vidu finansiranja poravke Sinagoge …ne znaci i da ce je oprati.!!Ali da ne zakeram previse , drago mi je da ce nasa braca Mojsijeve vere imati gde da se mole bogu.. sve najlepse im zelim..!!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 53 = 54

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: