Izabran izvođač za Ženski štrand

"Javornik" je izabran za izvodjača radova na rekonstrukciji i adaptaciji Ženskog štranda na Paliću. Postupak otvaranja ponuda javne nabavke je okončan i kada prođe žalbeni rok očekuje se da bude potpisan ugovor između izvodjača radova i preduzeća “Park Palić”. Reč je o prvoj fazi radova u vrednosti od 32 miliona dinara i na proleće bi trebalo da počnu radovi. "Javornik" je dao ispravnu ponudu, a 14 firmi je otkupilo dokumentaciju.

Slika

Ovo je treći po redu tender raspisan ove godine. Prva dva su bila neuspešna zbog čega su radovi na rekonstrukciji predviđeni za ovu godinu odlagani. Sredstva Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, izdvojena ove godine će se prebaciti za sledeću kako bi radovi na rekonstrukciji nesmetano krenuli.

Arhiva:
Propali pregovori oko Ženskog štranda
Ženski strand se ipak uskoro gradi?
Otvaranje tendera za Ženski štrand
Sanacija Ženskog štrandaKOMENTARI

  1. Prolaznik kaže:

    Nismo ni sumnjali da će neko drugi dobiti da izvodi te radove! Izgleda da u Subotici jedino građevinske firme koje su pri DS-u ili u DS-u dobijaju kapitalne rekonstrukcije grada.

    Stamota!

  2. Filip kaže:

    tu leka nema. svojevremeno SVM je koristio isti princip samo sto su se strane promenile. malo ovi, pa malo oni, pa ce opet malo ovi prvi.

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 9 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: