Izbio požar u Bačkim Vinogradima

U ataru Bačkih Vinograda, prema graničnom prelazu Ašothalom buknulo je nisko raslinje. Vatrogasci su velikim snagama izašli na lice mesta, jer se vatra pojavila u blizini kuća. Vatrogasna ekipa je uspešno ugasila širenje plamena. Reporter Pannon TV-a je izvestio da se na velikoj površini mogu videti tragovi požara.

Za sada nema informacija o tome šta je prouzrokovalo vatru. Prema nezvaničnim informacijama, nije bilo povređenih u ovom požaru.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Starosedelac kaže:

  Kad niko nije kažnjen kako treba zbog paljenja, a samim tim i zbog izazivanje opšte opasnosti za ljude životinje i materijalnu imovinu. U reonu Makove Sedmice, i u okolini se mogu videti ljudi kako pale svoj otpad, kako onaj organski, tako i hemijski, poput najlona, guma i plastike. Nije primećena ni jedna patrola komunalne inspekcije i policije da obilazi ta mesta. Nameće se pitanje, šta uopšte radi komunalna policija u Subiotici, osim što se ponekad mogu videti, valjda kako idu do kafane i posla, da se čekiraju…

 2. Deks kaže:

  Komunalna policija nece izaci za paljenje najlona,plastike itd.Za to je iskljucivo nadlezna ekoloska inspekcija,pricam iz iskustva.

 3. Mister No kaže:

  Utvrdiće nadležni organi da li je paljenje smeća uzrokovalo požar. Međutim,smeće je veliki problem naselja Makova Sedmica. Ćesto prelazim granicu vozom. Jedna od prvih stvari koju čovek vidi na ulazu u zemlju su gomile smeća.

 4. Burduš majka kaže:

  Poljočuvari, policija, komunalna policija-su oni koji treba da kontrolišu da do palenja ne dođe. Član 50 zakona zaštite od požara veoma je jasan po ovom pitanju. Takođe odgovorno može biti i lice koje je požar uočilo ali isti nije prijavilo. Član 46-est je još rigorozniji i sa vatrom se nije igrati.

 5. Zozon kaže:

  @Burduš majka
  Gde nađe ovo 46-est u pravopisu majke ti.

OSTAVITE KOMENTAR