Izbor ponuđača najverovatnije 15.marta

Kako prenosi "S media", predsednik tenderske komisije za izgradnju 110 kilometara severnog kraka Koridora 10, od Novog Sada do Horgoša i od Subotice do Kelebije, Dejan Kovačević izjavio je danas da postoji zakonska mogućnost da 15. marta bude doneta odluka ko će dobiti taj posao.
-Mogućnost postoji da se odluka donese u ponedeljak (15. marta), ali šta znam može nešto i da zakoči zbog procedure. To je naša želja pošto nam se žuri- rekao je Kovačević. On je dodao da još nisu počeli direktni pregovori odnosno pregovarački postpak sa ponudjačima.
Nakon raspisivanja i otvaranja tendera, Ministarstvo za infrastrukturu je odlučilo da poništi tender zbog nepotunih dokumentacija ponuđača, nakon čega su najavljeni direktni pregovori. Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić je najavio da će u ponedeljak sledeće sedmice biti poznato ko će graditi severni krak Koridora 10 i da bi radovi trebalo da počnu već 27. marta, kao i da bi u isto vreme trebalo da počnu i radovi na delu puta obilaznice oko Dimitrovgrada

.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + = 2

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: