Izgorela čarda kontraverznog biznismena u Bačkoj Topoli

Ugostiteljski objekat “Jezerska čarda”, u vlasništvu Mileta Jerkovića, kontraverznog biznismena i zaštićenog svedoka u postupku protiv Darka Šarića, izgoreo je gotovo do temelja.

Čarda se nalazi na obali Bačkotopolskog jezera, na adresi Subotički put bb, ali na sreću objekat je bio zatvoren i u njemu nije bilo nikoga.

pozar

Da restoran gori oko 19,30 časova primetio je čuvar koji kaže da je u objektu sve bilo isključeno i da instalacije nisu mogle prouzrokovati štetu.

– Pozvao sam odmah Mileta Jerkovića koji mi je rekao da ne prilazim jer u kuhinji ima plinskih boca. Zvao sam odmah i policiju, a oni su pozvali vatrogasce. Ne znam šta je moglo izazvati požar jer ništa unutra nije radilo – kaže čuvar i dodaje da je prvo pomislio da je možda neko od izletnika koji često peku roštilj u okolini zaboravio da ugasi vatru.

Vatrenu stihiju gasili su subotički i bačkotopolski vatrogasci koji su na lice mesta izašli sa šest cisterni, a kolika je materijalna šteta pričinjena to niko za sada ne zna. Prilaz objektu iz bezbedonosnih razloga nije moguć.

 

BLIC

 KOMENTARI

  1. miklosmiklos kaže:

    kontraverzan binzismen zar se tako danas zovi takvi ljudi?

  2. bac vranje kaže:

    Ajde sad posto se Saricu oduzela imovina zbog toga sto se pretpostavlja da je stecena trgovinom narkotika(presuda za to je ponistena,pa sad zato napisao pretpostavka), a kako to da je Jerkoviceva ostala u njegovom vlasnistvu kad je kupovana istim novcem?? Jer to zato sto je uclanio u SNS ili je neki drugi razlog??

  3. Mister No kaže:

    Upozorenje ?

OSTAVITE KOMENTAR