Izgoreo automobil na autoputu između Horgoša i Reske

Na graničnom prelazu Horgoš – Reske na autoputu zapalilo se vozilo, koje je nakon serije eksplozija u potpunosti izgorelo.

RTV Pannon

U vozilu su sedele dve žene, prema prvim informacijama nisu povređene. Zbog nesreće saobraćaj se odvijao sporije, a policija je usmeravala vozače. Za sada se još ne zna zbog čega se zapalilo vozilo.

U vozilu marke „Mercedes“ dva Subotičanke su čekale na ulazak u Srbiju. Žena koja je vozila automobil nezvanično je rekla za Pannon TV da kada je krenula kolona ona nije mogla da pokrene vozilo, i kućište motora je na kratko počelo da se dimi. Policija je odmah udaljila sve oko vozila koje je zahvatio plamen. Automobil je izgoreo neverovatnom brzinom. Zbog eksplozija na izvesno vreme je zaustavljen ulazak u Srbiju kako bi se osigurala bezbednost putnika u tranzitu. Vozači koji su čekali na prelazak samo su iz daljine posmatrali šta se dešava.

Pannon RTVKOMENTARI

  1. Croat kaže:

    Ja sam licno svojim ocima video kako je godinu dana star Mercedes vito dizelas izgore takvom silinom da su se alufelne otopile i razlile po putu i to naizgled bez razloga. Da ne poverujes. Ljudi su bili stranci imali kasko i na svu srecu nista im nije bilo i kad su napustali auto uzeli su pasose pa su makar malo manje problema imali da se vrate kuci.

OSTAVITE KOMENTAR

22 + = 28

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: