Izgoreo objekat na Paliću

Na Paliću je juče prepodne izgoreo jedan nezavršeni pomoćni objekat koji se nalazi nedaleko od ZOO vrta.

Požar je primetila saradnica Pannon RTV Monika Kokai koja kaže da je tokom rekreacije uočila gusti dim. Ona dodaje da je prvo pomislila da se nešto spaljuje u okolini ZOO vrta, ali kada je prišla bliže, videla je da gori pomoćni objekat. Međutim, s obzirom da telefon nije bio kod nje, zaustavila je jedan auto koji je prolazio tuda i pozvali su vatrogasce.

Požar je snimio Zoltan Fodor, koji se našao na licu mesta. Prema rečima Dušana Keče koji živi u blizini, iako je zgrada napuštena, u pomoćnom objektu povremeno primećuju kretanje nepoznatih ljudi. On kaže da to dolaze beskućnici i da je jedan tamo i spavao. Keča kaže da unutra ima i dosta smeća, a dodaje da ne zna čija je kuća.

Vatrogasci su stigli sa dva vozila, ugasili su vatru te se plamen nije proširio, no sam pomoćni objekat je izgoreo do temelja. Nema povređenih.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Svetac kaže:

  Neko, zivi, negde! Neko, seta, nasim ulicama! Neko, nam krade po okolnim mestima! Neki ljudi setaju auto putem! Sve to, dok Neki nasi dobro poznati to dopustaju, iz sebi znanih Nekih razloga!

 2. Volim Palic kaže:

  Jednom prilikom sam primetio da se na tu nezavrsenu zgradu penju deca skolskog uzrasta. Prisao sam im i zamolio da to ne rade jer je suvise opasno. Poslusali su me tada, ali su se verovatno kasnije vratili.

  Nezavrseno i neobezbedjeno gradiliste je prava slika rada grada, inspekcija i Park Palica. Da savesno rade, vlasnik bi odavno bio kaznjen sa stanje na placu, ovako ostaje nam samo nada da tamo neko nece poginuti.

 3. DJURA kaže:

  namerno zapaljeno, sad moze da se ocisti

 4. Ime kaže:

  I ? Čji je to objekat? Molimo ime i prezime vlasnika. Ne može biti da ne postoji neki dokument. I ne može biti da ne sme da se objavi. Ovde je sve nedorečeno i nezavršeno, od dogadjaja do vesti.

 5. Sojic kaže:

  Vlasnik negde po zatvorima.

 6. krš kaže:

  Vlasnik Pera Dimitrijevic Da li ti to nesto znaci

 7. Ferko kaže:

  Nekood komentatora ovde komentariše i aludira da su migranti ti koji su zapalili ovu ruinu. Molio bih komentatora pod nickom SVETAC da iznese podatak o tome da li zna neki požar koji su izazvali migranti? Po šumama u okolini Subotice ima na stotine migranata koji godinama pale vatre u samoj šumi, danima i noćima, nedeljama i mesecima i do sada Bogu hvala SVEČE sveti niko nije od njih zapalio šumu-dok naši vrli sugrađani jesu nekoliko puta, nekoliko puta je bilo i samozapaljenja , nekoliko puta je bilo i slučajno. Koliko puta će krivolovci koji haraju Subotičkim šumama i za koje i policija zna da zapale šumu onako tek eto da se malo zadimi.

OSTAVITE KOMENTAR