Izgradnja kanalizacije na Paliću i u Aleksandrovu

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Potiski vodovodi“ d.o.o. iz Horgoša (izvođač) i „Javornik“ d.o.o. iz Subotice (član iz grupe ponuđača) potpisali su, 28. septembra 2015. godine, Ugovor o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacione mreže u ulicama Servo Mihalja od ulice Zelengorske do ulice Josipa Kolumba, Vranjska, Dubrovačka od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na teritoriji Mesne zajednice „Palić“.

Kanalizacija Palic3

Vrednost ugovorenih radova iznosi 19.328.457,69 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora.

Bespovratna finansijska sredstva za realizaciju projekta „Kanalizaciona mreža u ulicama Servo Mihalja, Vranjska, Dubrovačka od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na Paliću“ obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine (22.860.150 dinara), po konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zaštite voda na teritoriji AP Vojvodine.

Takođe ugovoreni su i radovi na izgradnji kanalizacione mreže duž Stražilovske, Kameničke, Siriške i dela Futoške ulice u Mesnoj zajednici „Aleksandrovo“. Vrednost ovih radova je 16.835.618,04 dinara, sa PDV-om. Finansijska sredstva obezbedili su Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine (23.317.854,00 dinara) i grad Subotica (4.800.000,00 dinara).KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: