Izložba Damira Pavića Septika u Savremenoj galeriji

Danas će u Savremenoj galeriji, u 19h, biti otvorena izložba Damira Pavića Septika, underground umetnika iz Subotice. Ovo će biti njegova prva samostalna izložba u Savremenoj galeriji. Svojoj publici će se predstaviti sa već poznatim radovima, dok će, oni koji ga do sada nisu pratili, biti u prilici da se upoznaju sa njegovim radom. Saradnik na postavci je Damir Rijović, a izložbu će otvoriti kustos Savremene galerije Miroslav Jovančić.

septik

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. ludak kaže:

    Gde se nalazi ta savremena galerija, bas bi voleo da vidim tu izlozbu.
    Inace, verovatno svi znate septika, jedan od prvih pankera sa Prozivke. Cudi me kako je preziveo dugogodisnje duvanje lepka i ostalih opijata. Inace veliki majstor slikanja, cak mi se cini da je slikao nekada i one velike panoe za Bioskope Jadran.
    Svaka cast.

  2. Serbianforce kaže:

    …ja klinac,negde krajem 80-ih,pukla mi guma na bmx-u,kaze matori idi u Trgopromet(Pazinska 3) i kupi Tigar lepak,ja tamo kad ce trgovkinja meni,dete bio neki sa lancima i sve pokupovao,a ja se tad mislim u sebi boze sta ce mu toliko lepka,izadjoh onako utucen,pognute glave i psujem,posle par godina sve mi se samo kazalo,videh lance i Septika sa kesom i unutra nekom zutom smesom,….e sta je sve kroz njega proslo,dobro da je ziv.Medjutim,ispostavilo se da su ta vremena bila mnogo bolja i bezbriznija nego ova danas,tada lepak sada heroin i kokain. Pohvale za izlozbu.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 83 = 89