Izložba pasa mešanaca i pasa bez pedigrea

U subotu, 4. maja, na ergeli Kelebija održaće se tradicionalna međunarodna izložba pasa. Po prvi put ove godine u okviru ove izložbe, u revijalnom delu, održaće se izložba mešanaca i pasa bez pedigrea. Cilj organizovanja ove izložbe je promovisanje usvajanja i udomljavanja pasa mešanaca, pasa sa ulica i iz azila. Zajedniči cilj nam je širenje svesti o jednakoj individualnoj vrednosti svake životinje i davanje prednosti udomljavanju ugroženih i napuštenih pasa u odnosu na kupovinu.

 

Mali, veliki, kratke i duge dlake, mirni ili razigrani, svi nam oni izmamljuju isti osmeh na lice bez obzira na papire koje poseduju. Imate mešanca ili psa bez pedigrea? Pridružite nam se i ponosno prošetajte svog unikatnog drugara! Ukoliko nemate psa, svakako Vas očekujemo da zajedno pružimo podršku jednoj ovakvoj manifestaciji.

Svog ljubimca možete prijaviti na više načina:

 

 • Obrazac za prijavu možete preuzeti sa ovog linka
 • Ispunjen obrazac pošaljite na adresu Azil Alex, Titogradska 53, 24000 Subotica
 • Ispunjen obrazac možete i skenirati (ili ispuniti u elektronskom formatu) i poslati ga na e-mail:azil.alex2subotica@gmail.com ili info@petbox.rs
 • Subotičani mogu ištampan obrazac preuzeti, popuniti i predati u veterinarskoj stanici Panvet (uskoro i u drugim veterinarskim stanicama) i u prodavnici ribolovačke opreme Topfish (Somborski put 35)


KOMENTARI

 1. miljana kaže:

  u koliko sati se odrzava izlozba?
   

 2. stormwatch kaže:

  Ljudi ovo je neka provera! Ne nasedajte, pa ko jos pravi izlozbu za nemesance i pse bez rase i bez pedigrea? Ja prvi put cujem da je iko igde organzovao takvu Hereticku izlozbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 3. Don Kihot kaže:

  stormwatch.

  To sto ti nesto ne znas ne znaci da nije tako ili se nije desilo.Eto ja imam dve medalje koje je osvojio moj pas mesanac belgiskog i nemackog ovcara.

 4. stormwatch kaže:

  Ako ja nesto ne znam i ako to ne znaci da se desilo ili znam o tome da se nije desilo, to nije nikakav razlog da se nesto desi. I ja imam kuci jednu medalju, i to onu koju sam pre dvadeset i kusur godina zaboravio da pojedem, to su bile one cokoladice sto su bile upakovane u medalju, i sad sta bi se desilo da je ja pojedem? Ne bi se desilo jer je tvrda ko kamen, ne mozes od stare cokolade dobiti svez puding Dr Oetker Mocca sa onom divnom skramom od mleka na vrhu soljice. Isto tako ne mozes od dva mesanca kera napraviti pasminu, ja sam jednom video psa koji je bio produkt Korgija i Vucjaka, komedija, kako takav pas moze na izlozbu? Moze samo na izlozbu wierdo pasa ili da bude popisan i oznacen kao visokolaroricna buvar. Takvih ima na ulicama na stotine ostavljenih da se brinu sami o sebi bez socijalnog i zdravstvenog pa svi poje nocu u coporima Sometimes World od Wishbone Ash, e to je to…

 5. KOJA kaže:

  @stormwatch

  idi leci se ….luzeru

   

OSTAVITE KOMENTAR