Izmena programa Jazzika

Sa obzirom na proglašenje dana žalosti 15.04.2010. zbog pogibije predsednika Poljske Leha Kačinjskog i visokih državnih zvaničnika i državljana Poljske u avionskoj nesreći kod Smolenska, poštujući zakon o obeležavanju dana žalosti (Član 7.), program “Jazzik” festivala biće u potpunosti prilagođen okolnostima.

Izmene:

Oficijalni program festivala neće početi kako je planirano u 20 h, već u 22 h minutom ćutanja, nakon čeka će planirani izvođači Jazz odsek Muzičke škole Subotica I Yupika Quintet izvoditi isključivo instumentalni jazz.

Nastup Harcsa Veronika Quinteta počeće u ponoć, nakon završetka dana žalosti. Iz istog razloga će Jam Session u Sax Caffe-u početi posle ponoći.

Svečano otvaranje festivala neće biti 15.04.2010. pred početak oficijalnog programa već večeras 14.04.2010. godine u Sax Caffe-u, a nakon svečanog otvaranja Izložbe umetničkih radova koju će otvoriti gospodin Miroslav Jovančić u 21h. Na otvaranju izložbe I festivala, I nastupu Roberta Tilly-ja I Toth Bagi Csaba benda, večeras je u Sax-u ulaz slobodan svima zainteresovanim posetiocima. Na ovaj način želimo da obavestimo posetioce festivala da će se kompletan program festivala održati sa kašnjenjem od dva sata, radi prilagođavanja ovom nemilom događaju, te da neće biti uskraćeni što se tiče programa, odnosno izvođača I molimo za razumevanje zbog primerenih izmena termina.

Izvršni producent Jazzik festivala I direktor “UP&UP” d.o.o. Subotica,
Sanja Bunford

Više o programu festivala ovde.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: