Izviđači na aerodromu Subotica

Za vikend 05. i 06.juna 2010. godine subotički izviđački odred “Spartak” logorovao je na aerodromu Subotica, organizujući akciju “Idemo dalje”.

Slika

Izviđači su podigli logor na terenima aerodroma a pored svojih redovnih planiranih aktivnosti koje su izviđači obavljali tokom dana, članovi aero kluba ,,Ivan Sarić’’, nastavnici letenja Đula Rafai i Goran Vuković gostima su pokazali letačko-tehnički park jedriličarske sekcije aero kluba. Svaki zainteresovan izvidjač imao je priliku da sedne za komande dvosedne jedrilice Blanik, traktor i vitla ,,Herkules’’ i da postavi pitanja iz oblasti vazduhoplovstva.

Slika

Slika

U toku dana su se prikupili svi izviđači koji su tokom svog života bili ili su još uvek aktivisti izviđačke organizacije. Bio je to skup starih i mladih koje okuplja izviđačka organizacija svake godine.
Na svečanom ručku je zaključeno da ono što se izdvaja kao zajedništvo izviđačke organizacije i aero kluba ,,Ivan Sarić’’, jeste vaspitno obrazovni rad sa mladima i usmeravanje mladih ka zdravom životu i vrednostima društvenog sistema.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR