Izvinjenje gradskog odbora DSS-a građanima Subotice

Mi članovi Gradskog odbora DSS-a Subotica osećamo moralnu obavezu i dužnost da se pred predstojeće lokalne izbore obratimo građanima Subotice ovim saopštenjem i izvinjenjem.

Ovim putem, mi članovi Demokratske stranke Srbije gradski ogranak Subotica, upućujemo veliko izvinjenje građanima Subotice, jer su pod našim imenom i pod imenom našeg ogranka stranke bili izmanipulisani na lokalnim izborima 2012.godine i to od strane naših bivših lokalnih stranačkih  čelnika.

dss

Istovremeno, mi se najenergičnije ograđujemo od svakog eventualno štetnog delovanja navedenih ljudi na život i rad svih građana Subotice i društva u celini.

Dobivši mandate pod imenom i programom DSS-a, naši bivši lokalni stranački čelnici postali su klasični preletači i od velikih boraca protiv daljnjeg puta u EU i ulaska u NATO, postali glavni borci, i za ulazak u NATO i za ulazak u EU pod bilo koju cenu. Od velikih boraca za porodicu i tradicionalne vrednosti, postali su borci za gej parove i parade ponosa.

Izvinjavamo se zato što je “čist izbor” bio sve drugo, samo ne čist.

Takođe, ovim putem, javno dajemo reč građanima Subotice, da će ubuduće glas za DSS uistinu biti glas za DSS, a ne ni za jednu drugu stranku. To znači da će bilo koji naš kandidat, ako uđe u skupštinu Subotice, biti i ostati član skupštine u ime DSS-a i građana koji su ga izabrali. Ukoliko slučajno neko od naših izabranih odbornika promeni svoja politička uverenja i ona više ne budu u skladu sa politikom DSS-a, on će odmah vratiti mandat DSS-u.  Svaki kandidat naše stranke na listi za lokalne izbore ovim obraćanjem javno daje reč građanima Subotice da će tako biti, a pismenim putem ovakvu izjavu i reč daje i organima svoje stranke i svom članstvu.

 

Gradski odbor DSS-a

SuboticaKOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  Što se niste izvinuli kad su to uradili vaši clanovi, nego sad se ivinjavate pred izbore, nije li malo to licemerno?

 2. Moje ime kaže:

  Šmrc !

 3. Boris Ivkovic Ivandekic kaže:

  sad ste se setili? dobar vam bio Laban, dok je bio? imate sledecu garnituru? (prdneli to nova garnitura)?

 4. pera kaže:

  Kad mačke nema miševi kolo vode….nema Koštunice nema ni DSS,da je to iole ozbiljna stranka u našem gradu ovi koji piskaraju saopštenja nikad ne bi ni bili u prilici to da čine.Nema potrebe da se izvinjavate u tuđe ime…izvinite se unapred građanima što nećete dobiti ni par stotina glasova zbog sopstvene nebitnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

3 + = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: