Jagode u grlu

Svaki put kada je Jagodina dolazila na Spartak, bivalo je gusto i čupavo. Tako je bilo i danas, mada se činilo da su svi pomalo već mislima u polufinalu kupa , koji ova dva tima igraju u sredu.

Ako bi se gledale šanse Jagodinci su ih imali više, mada nisu srljali u napad. Ipak, najveću priliku u prvom poluvremenu propustio je Spartakovac Milić kada se našao oči u oči sa protivničkim golmanom. 

Gosti su došli do vođstva golom posle jedne dobre kombinacije u 60. minutu. Nije se dugo igralo posle toga kada se Spartakov napadač našao u prilici i u puno raspalio po lopti, ova je tresnula u prečku pa dole na gol liniju. Dok su se igrači i publika hvatali za glavu, natrčao je Milić i smestio u loptu mrežu. Izjednačenje i iskupljenje za Nemanju Milića !

Nastavak utakmice je protekao u izjednačenoj igri, Jagodinci su bili opasniji a svaku kontru Plavih su prekidali faulom. Sudija je u neko doba pogubio konce, izgubio neophodni autoritet, pa ga je publika prozivala optužbama da je istopolno orijentisan.

Tako je Spartak četvrti put uzastopno odigrao nerešeno.

Spartak – Jagodina 1 : 1

Dok Holidej i Brzonogi Džugi

dzugurdic spartak

Članska karta iz 1978. godine

spartak veterani

spartak retro

spartak jagodina

tabela-jsl2KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR