Javni poziv za zakup javne površine

Preduzeće Park Palić na osnovu Odluke o utvrđivanju granica prostornog obuhvata kojom upravlja turističkim prostorom u cilju realizacije Master plana Palić, raspisuje Javni oglas za privremeno korišćenje delova površina javne namene tokom manifestacije Proslave 1. maja na Paliću od 1. do 6. maja, odnosno od 27. aprila do 6. maja za luna parkove, kao i za Palićke vinske svečanosti 25. i 26. maja. Prijava za zauzimanje javnih površina počinje od 11. marta do početka održavanja navedenih manifestacija i važi za sva pravna i fizička lica.

 

Delovi površine javne namene se daju na privremeno korišćenje pojedinačno prema Planu manifestacije, u zavisnosti od redosleda prijavljivanja i uplate naknade za korišćnje.

 

Takođe, preduzeće Park Palić raspisuje Javni oglas za davanje na privremeno korišćenje delova površina javne namene u javnoj svojini u zoni nadležnosti DOO “Park Palić. Radi se o javnim površinama 4 kvadratna metra na lokaciji obale Lajoša Vermeša, kod Ženskog štranda i u Jezerskoj ulici kod Eko centra. Početna cena za sticanje prava privremenog korišćenje ovog dela javne površine iznosi 10.000,00 dinara, na koji se dodaje iznos PDV-a.

 

Na period od 5 godina raspisuje se javni poziv za postavljanje manjih montažnih objekata na peščanoj plaži na Paliću. Početna cena za sticanje prava privremenog korišćenje dela površine javne namene, za svaku pojedinačnu površinuiznosi 20.000,00 dinara dinara, na koji se dodaje iznos PDV-a.

 

Detaljne informacije o lokacijama zainteresovani mogu dobiti lično u  DOO „Park Palić“ na adresi Palić, Kanjiški put 17a ili putem  telefona 024/602-780. Više informacija o javnim pozivima pogledajte u prilogu:

 

Javni poziv 1. maj 2013

Licitacija oglas 2013

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR