Jedan čovek i jedna mašina

Španac Mark Koma ovogodišnji je pobednik Dakar Relija. Koma je danas stigao u Španiju a na aerodromu u Barseloni je dočekan kao kralj, navijači su u komi…
Gabor Sagmajster je osvojio 61. mesto u konkurenciji 183 motocikliste. Od 430 posada u sve četiri kategorije (automobili, motori, kamioni, kvadovi) koliko je startovalo 1. januara u Buenos Ajresu, na cilj su stigle samo 202.
U ambasadi Srbije u Buenos Ajresu, tim povodom je priređen koktel. Na koktelu, pored članova ekipe koja je iz Srbije doputovala u Južnu Ameriku, prisustvovali su naši iseljenici koji žive u Argentini.
Slika
Gabor je ambasadorki poklonio majicu svoje ekipe i istakao:
– "Hvala što brinete o sportistima Srbije. Trudimo da ostvarimo što bolji rezultat i promovišemo našu zemlju na najbolji način. Verujte da, bar meni, mnogo znače ovakvi trenuci. Važno je da budemo prisutni na takmičenjima najvišeg svetskog ranga, a Dakar reli zaista ima veliki ugled. Stigao sam na cilj treći put za redom čime ne može da se pohvali baš veliki broj učesnika, iako imaju mnogo bolje uslove i dužu tradiciju od nas."
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: