Jedan iščezli pasaž

Da li se još neko seća prolaza na objektu pored zelene pijace, koji se nalazi u sastavu zanatskog centra na Radijalcu ? Mali prolaz koji je služio kao komunikacija između fronta zgrade i stražnjeg parkinga, nije jedan od onih od strateškog značaja. Verovatno je tako mislio i onaj ko je taj prolaz najpre zazidao a potom i priključio svom poslovnom prostoru. Mora da je mislio da neće puno da šteti grad a njemu će dobro da dođe. Do parkinga se može i okolo.

Vemenom su verovatno pribavljene dozvole i odobrenja, to ne predstavlja problem, a nama ostaje sećanje na još jedan izgubljeni javni prostor.

 

Sa parkinga

Sa uliceKOMENTARI

 1. Severac kaže:

  Grad nikada nije bio ruzniji!

 2. jasmina kaže:

  Da, da, secam ga se? 🙂 Odrastoh na par stotina metara od njega. Takodje se secam i kako je smrdeo.  🙂 Tako da nije neka steta sto je zazidan, ali naravno nije ok sto je to uradjeno na ovakav nacin. Ali nista novo.  😛

 3. ixilyn kaže:

  Hehehe, lakse je dakle zazidati prolaz i napraviti poslovni prostor, nego Ljude odviknuti od obelezavanja teritorije!
  No salu na stranu. Ja se nesto nosim mislju da se zaposlim u nekim od ovih inspekcija, dal gradjavinskoj, komunalnoj…nema veze, veznog igraca koji bi me tamo ubacio imam! Interesujeme samo jedna stvar, dali moram da se pojavim na poslu bas svaki dan ili je kako bi meni odgovaralo dovoljno doci jednom mesecno da dignem cek za platu?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 82 = 89

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: