Jedan od migranata ceo incident snimao telefonom

Dva državljana Pakistana M.A.R. (34) i B.Z.M. (22), smeštena u prihvatnom centru u Subotici, napali su danas na Segedinskom putu devojčicu od 14 godina iz Subotice i pokušali da je siluju. U toj nameri, na sreću, sprečila ih je meštanka.

Ona je videla da je jedan migrant zagrlio devojčicu, i pokušao da je poljubi, dok je drugi to snimao. Kad su čuli da Subotičanka viče policija policija, migranti su pobegli – saznaje Srbija danas.

segedinski put

Na osnovu opisa koji su dali meštanka i devojčica, policajci su za nepuna dva sata pronašli i uhapsili Pakistance. Njima je određeno zadržavanje.

Protiv migranata podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji u pokušaju i oni će danas biti saslušani kod tužioca.

 

srbijadanas.comKOMENTARI

 1. vesko kaže:

  Rezalu su decka,spavaju po zeljeznickoj stanici i zene zaziru od njih.Komunalni predstavnik na sastanku u Centru III,je rekao da ih nema,a ima ih !Zasto se ceka da “pukne tikva” a onda ce placati i koje kriv i ko nije

 2. Antun kaže:

  Pravac BG VUČIĆU

 3. Antun Vojmić Putčar kaže:

  Pravac BG VUČIĆU i NOKOLIĆU

 4. Pametnjaković kaže:

  Nadam se da će ih u zatvoru olešiti od batina.
  Ovakvima lepa reč ništa ne znači, razumeju samo govor sile.
  Čuj, jedan ima 34 godine, drugi 22, magarci matori, našli da se iživljavaju na devojčici od 14 godina.

 5. erzsi kaže:

  Ne razumem zašto kažu ,da je Orban glup…mislim da je najpametniji..ograda i metak,to je jedino rešenje protiv ovih…

 6. srbenda iz b.topole kaže:

  …Ushtrojiti ih ..Paaaaa……. MARS kuci!!!

 7. Đuro kaže:

  Ma daj bre dokle više….kakva je ovo selendra postala, šta je sledeće ???

 8. laki kaže:

  Za ovo zahvalimo Vučiću, koji se iz zasad samo njemu znanih razloga dodvorava arapima. Ako nešto ne preduzmemo, razloge ćemo spoznati na mnogo ružniji način.

  Pitajmo naglas velikog Acu kakav je njegov plan sa ovim divljacima???

 9. Anonimni kaže:

  U Pakistanu nema rata. Nisu izbeglice. Pakistan i Indija su atomske sile. Zašto zovemo ove bezciljne, nasilne životinje izbeglicama kad nisu…

 10. Aga Khan kaže:

  Pakistan pravi atomsku bombu i za takvo sta ima dovoljno novaca, a stanovnistvo treba da mu prehranjuju Evropljani. Pakistan se energicno protivi da primi nazad svoje stanovnike i sasvim ozbiljno smatra da su Evropljani duzni da zbrinjavaju njihove gradjane. U tome oni nisu jedini. Tunis, Alzir, Maroko i jos mnogo drzava takodje odbija repatrijaciju svoji drzavljana. Inace to nije niosta novo.Srbija je takodje godinama odbijala povratak svojih laznih azilanata i pravdala to izjavom . oni nemaju nase dokumente i nema dokaza da su nasi drzavljani. Tek kada je u Srbiji dogorelo do noktiju i Boris Tadic nije vise video nikakav izlaz osim da aplicira za EU kandidaturu, odgovoreno mu je – moze ali prvo pokupi iz EU svoje ilegalne gradjane, sto je ovaj brze-bolje i ucinio. Mozemo slobodno reci da jedan od uzroka globalnih migracija nije samo siromastvo, nego i politicka doktrina pojedinih zemalja koje na taj nacin pokusavaju da rese svoje ekonomske probleme oslobadjajuci se ogromnog suficita vlastitog stanovnistva, zatim kriminalaca, sirotinje i tsl.

 11. Aga Khan kaže:

  Paslov nije komplentan i treba da glasi:

  Jedan od migranata ceo incident snimao telefonom, a pritom telefonirao kamerom. 😉

 12. Dragan kaže:

  Vecina je glasala za Vucica ne krivite njega, nije se sam postavio, sad spremite guzice i kao kroz istoriju trpite, zato sto volite da slusate bajke i ne vidite realnost ni dana ispred vas! U srbiji su svi pametni , jadni, ceo svet je protiv nas , gledaj sta komsija radi . Kroz istoriju smo pravili greske kao sto smo unistili kraljevinu napravili jugoslaviju odrekli se boga , presli u komunizam , sve je to u genima i prenosi se sa kolena na koleno, a hrabri i ljudi koji su imali dusu su izginuli u ratovima zbog vaseg gledanja na zivot sad gledajte vas izbor !

 13. kata kaže:

  Sramota ….

 14. MIB kaže:

  Umesto da komunalna policija maltretira sirotinju po pijacama neka se pozabave ovim govnima ,makar kao flaster pratnja 24h na dan .I kakva sloboda kretanja.MRs nazad u izbeglicki kamp i nema setanja.Ko se ne pridrzava ,u aps.Lako je Madjarima bilo podici zicu u ravnici na crnici,a kako cemo mi kukavci na makedonskoj goleti.Go kamen na kamenu

 15. Oko za oko kaže:

  To po kratko postupku. Prvo tu dvojicu uštrojiti. Pa zatim pozvati ove naše sa parade ponosa da ih propuste kroz ruke . A zatim dati našim lavovima u zoo vrtu (da jadne životinje ne umru od gladi). Sa druge strane zoo vrt će malo da uštedi na hrani

OSTAVITE KOMENTAR

+ 56 = 60