Jedinstveni spektakl – Rok opera na Paliću

Opera Srpskog narodnog pozorišta je pripremila koncert Rok opera, koji se realizuje u saradnji sa Novosadskim Big Bendom i Horom i Orkestrom Opere SNP-a. Koncert će se održati 6. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, sa početkom u 21h

U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, na ekskluzivnom koncertnom programu zastupljeno je 18 antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović, a koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić.

Među numerama koje će publika imati priliku da čuje su i Smoke on the water, Somebody to love, Aquarius, i Love Rock & Roll, Who wants to live forever, Eye of Tigar, Help, We will rock you, Another brick on the wall, Stairway to heaven, Jump, We are the champions, Proud Marry, Bohemian rhapsody kao i legendarnu Morisonovu pesmu Lite my fire, koju će pevati Jelena Končar. Za poklonike domaćeg zvuka biće tu i Par godina za nas EKV i Ljuljaj me nežno Olivera Mandića.

Cena karte je 1500 dinara i mogu se nabaviti u svim prodajnim mestima Eventima kao i u kafe baru Hausbrandt

Pratite dešavanja na sajtu Park Palića ili na Facebook događajuKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR