Jedno subotičko veče koje će ući u istoriju

Kažu knjige da je ceo grad izašao na železničku stanicu i gvozdeni put da dočeka Đuru Stantića, olimpijca. Prošlo je više od sto godina da Subotičani tako masovno dočekaju jednog svog olimpijskog heroja. Od Đure do Davora puno se toga promenilo u svetu sporta. Danas cela planeta trči i skače, traži načina da se afirmiše na ovaj način. Za mnoge je to pitanje života i smrti. A medalja je tako malo, posebno onih zlatnih.

stefanek 1

Davor Štefanek je osvojio jednu  a sto pedeset hiljada Subotičana i milioni njegovih zemljaka bila je srećna toga dana, kao da je i njima namknuo zlato oko vrata.

Subota dvadesetog dana avgusta olimpijske 2016-te, ostaće upisana u gradske hronike kada su Subotičani masovno izašli ispod balkona Gradske kuće da pozdrave svog komšiju i heroja nacije. I vlast i opozicija, i staro i mlado i muško i žensko…Orilo se Davore, Davore !

doc - Copy

Davor: Nemojte zaboraviti da će u Suboticu stići još jedna medalja, a doneće je Kalinić. 

docek 5

docek 3

docek 4

docek 2 - Copy

docek 1 - Copy

stefanek docekKOMENTARI

 1. zorica kaže:

  ❤❤❤

 2. Pavle kaže:

  Sretan bio ma gdje bio

 3. Mister No kaže:

  We are the champions, of the world…:)

 4. lemi kaže:

  još jednom hvala roditeljima…..tako se od deteta „pravi“ ČOVEK , tako da je zlato leglo na zlato…uživajte sada jer samo Vi i Davor znate put koji ste prošli

 5. Anonimni kaže:

  Divno vvveeellliiikkkooo sportsko srce u

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: