JKP „Parking“ uložio 3,6 miliona dinara u revitalizaciju parkinga

Radovi na revitalizaciji zatvorenog parkinga kod Otvorenog univerziteta gotovi su, proširena je izlazna traka, što će kao krajnji rezultat dovesti do bržeg i lakšeg izlaska vozila, poručuju iz JKP „Parking“.

Iz ovog preduzeća apeluju na korisnike i da prilikom parkiranja kod Radničkog koriste mogućnost elektronske naplate parkinga.

Obnova parkinga nije urađena samo u centru grada, radovi na revitalizaciji obuhvatili su i asfaltiranje kod Buvljaka –  u Hipodromskoj i Durmitorskoj ulici.

Decembarski radovi na revitalizaciji parking mesta koštali su 3,6 miliona dinara.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Šojić kaže:

  Lopovi

 2. Brane kaže:

  Ovog JKP da sutra nestane, građani ovog grada ne bi ni primetili da ga nema. Eto koliko im njegovo postojanje poboljšava kvalitet života.
  Sa druge strane, da ga nema, pitanje je gde bi oni iz Gradske kuće pozapošljavali onoliko rodbine, kumova i švalerki.
  Naravno ne mislim na one siromahe što šetaju gore dole po ulicama i smrzavaju se. Nego na one šalabajzere po kancelarijama.

 3. Taca kaže:

  Znači, parking “usluga” uskoro poskupljuje

 4. Subotica kaže:

  Kada mislite “revitalizovati” parking ispred FK Backa gde ima nekog tucanika ali je u sustini uvek puno smeca i blata.

 5. Cumkili kaže:

  Neradnici po kancelarijama, a lopovi na vlasti.

 6. ŠTA ONI ZNAJU kaže:

  URNISALI ULICE NEMOŽEŠ DA PROLAZIŠ KROZ NJIH. A SVE GRAĐANI PLATILI A ONI IH SAD PRETVARAJU U TAXI STANICE I NAPLAĆUJU PARKIRANJE. DVAPUTA NAM VADE PARE IZ DŽEPA. GDE SU PARE DATE ZA IZGRADNJU JAVNIH GARAŽA? E TAMO NEKA NAPLAĆUJU PARKIRANJE KADA IH IZGRADE.

 7. Salamander kaže:

  Ne shvatam šta je tu revitalizovano osim nečijih džepova. Da parking radi ono što mu sam naziv kaže – servis – možda bih imao razumevanja ali ovako i dalje smatram da služi samo za isplatu prtijskih poslušnika.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =