Jojić sam odlučio da je penal

Na čudnu situaciju koja je bila možda prelomna na jučerašnjoj fudbalskoj utakmici Partizan – Spartak, skrenuo je pažnju izvršni direktor Spartaka Damir Džimović.

 

"Kod rezultata 0:0 Jojić je sam prekinuo igru bez sudijskog zvižduka i doneo odluku da je to penal. Igra je prekinuta, glavni arbitar se konsultovao sa sudijom iza gola i tek onda su dosudili penal", rekao je direktor Spartaka. Džimović je dodao da Voždovcu protiv Partizana u prošlom kolu nije dosuđen jedanaesterac, iako se radilo o sličnoj situaciji.

 

"Penal je kada ga sudija svira, a ne kada igrač sam to odluči. Glavni sudija je u više navrata pokazivao nesigurnost i razmišljao se da li da svira neke stvari ili ne, i to uglavnom na našu štetu", kazao je Džimović.

 

Partizan i Spartak će u sredu u Subotici od 13 časova igrati novu utakmicu, u Kupu Srbije.

 

fkp_spa_030

 

 

"Zadovoljan sam partijom Spartaka, momci su pokazali mušku igru. U sredu nas očekuje nova utakmica sa Partizanom i nadam se da sudija neće opet biti glavni akter" – naglasio je Džimović.

 

 KOMENTARI

 1. shibica kaže:

  sledeci put ce da kaze spartakovcima da skinu dreseve i oni ce morati da ih skidaju……

   

 2. maletin kaže:

  Nad kojim igracem je nacinjen prekrsaj?!? wtf?! u sredu ce vam se vratiti!

  NE BUDI SLUGA BEOGRADA NAVIJAJ ZA TIM IZ SVOG GRADA!

  SUBOTICA SPARTAK IZNAD SVEGA!

 3. bm kaže:

  Dzimovic  pali masu posle najobičnije utakmice i to zasluženo izgubljene,sramota!no Posle ce da kuka kad mu u sredu pošalju nekog sudiju koji će stvarno da krade čisto da mu se osvete!… Čist penal je bio , čista pobeda Partizana , da nije bilo Aleksića popili bi petardu! Ko je kriv  Noskoviću sto promaši loptu 2 cm od praznog gola,sudija Dzimoviću?? 

OSTAVITE KOMENTAR