Još jedan Subotičanin u FK Diošđer

Subotički fudbaler Tamaš Takač koji je karijeru počeo u Vinogradaru, danas je standardni prvotimac kod Tomislava Sivića u mađarskom prvoligašu Diošđeru .

tamas takacs

O Tamašu Takaču, mladom napadaču iz Hajdukova, nedavno je Tomislav Sivić, trener „Diošđera”, izjavio da je on jedan od ključnih igrača bez koga tim ne može izvojevati pobedu. Mladi sportista je nedavno imao povredu zbog koje je morao izostati sa tri meča, ali je sad već ponovo na terenu.

Na pitanje koliko je zadovoljan sa jesenjom sezonom, Takač je za „Mađar so” odgovorio da su on i njegov tim imali dobru sezonu. „Moj tim je trenutno na trećem mestu u kupu timova, što je odličan rezultat. Zadovoljan sam i mogućnostima koje sam dobio kao igrač; nisam bio na terenu samo tokom onih utakmica sa kojih sam morao izostati zbog povrede. Mislim da svi računaju na mene, tako da se osećam odlično u Diošđeru”, kaže Takač, naglašavajući da mu je velika motivacija to što je Sivić izjavio da je baš on jedan od najvažnijih igrača. „Bilo mi je drago kada sam to čuo, ali pokušavam da se ne uobrazim, da radim i dalje kao i do sada i da se izborim za svoje mesto u timu.

Pokušavam biti što korisniji član ekipe”, dodaje mladi fudbaler čiji klub niže uspehe u svojoj ligi. „Naravno, nastavljamo dalje, želimo nastaviti ovu seriju uspeha i konstantno se trudimo da ispravimo nedostatke, ne bi li bili još uspešniji”, naglašava Takač, koji želi što pre da počne sa zimskim pripremama, da bude u što boljoj formi za drugi deo sezone, pošto ima osećaj da u njemu sada ima mnogo više potencijala nego koliko je do sada uspeo pokazati.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR