Još jedna redukcija polazaka u JP “Suboticatrans”

Kako navode iz JP “Subotica trans” zbog daljeg povećanja broja vozača na bolovanju, autobusi ovog prevoznika saobraćaju po redu vožnje za subotu, a osim toga na pojedinim linijama izvršena je dalja redukcija polazaka.

Na liniji 16 Teslino naselje-Aleksandrovo neće saobraćati autobusi 8:20 i 9:50 iz Teslinog naselja odnosno 9:05 i 10:35 iz Aleksandrova.
Linija 4 Veliki Radanovac-Lifka neće saobraćati.
Linija 8a Železničko naselje-Lifka kao i linija 8 Železničko naselje-Aleksandrovo neće saobraćati.
LInija 6 Mali Bajmok-Vikend naselje: Polazak u 15:25 od Swarovskog će se obaviti u 15:20 od stajališta „Kalcedonija“.

Molimo putnike koji putuju sa stajališta „Swarovski“ da pređu do napred navedenog stajališta.
Polasci na relaciji Subotica-Segedin sa vremenom polaska u 6:30 iz Subotice i 12:30 iz Segedina se otkazuju.
Pored navedenog otkazuje se i polazak iz Subotica prema Somboru u 7:00 i povratak iz Sombora 10:15.


Iz JP “Subotica trans” mole putnike da se blagovremeno informišu o vremenima polazaka i načinima na koje saobraćaju linije po SUBOTNJEM redu vožnje da bi blagovremeno stigli na radna mesta.
Po ovakvom režimu saobraćaja će autobusi JP „Subotica-trans“ saobraćati do povećanja broja raspoloživih vozača, navode iz ovog preduzeća i mole putnike da prate obaveštenja na dnevnom nivou.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Tarabic kaže:

  Samo napred

 2. Igor kaže:

  Daj otkaz direktore…kako te nije sramota. Odlazi kad ne umes da vodis preduzece

 3. suboticanka kaže:

  Ma ukinite sve polaske nije nam potreban autobus,najbolje zatvorite su trans.Kakvi su vam autobusi bolje da idemo peske pre cemo stici.

 4. suboticanka kaže:

  Sad ce oni da najave poskupljenje karte da bi mogli podici radnicima platu.

 5. Pajo kaže:

  Sta ako i trecina radnika drugih javinh preduzeca se razboli? Zamisli da niko ne 0dnosi smece?Ili da nema vode u gradu nigde?Da nema pekara mlekara mesara cak ni industriske zone jer nema higijenskih uslova za rad.Skole vrtici itd sve zatvoreno?

 6. croat kaže:

  Pajo i u cemu je problem da stane? Zato smo i dosli dovde sto smo cutali svih ovih godina! Sto se mene tice i za najmanju nepravdu sve treba da stane. Treba poslusati sofere i ako je razuman razlog za tihi strajk treba da im se pridruzimo i da odemo pred suboticatrans i blokiramo im direktora i onu beskorisnu bagru unutra. Ne da gundjamo nego da im pomognemo jer tako i sebi pomazemo!

 7. Istina... kaže:

  Pritisak na vlast nepodobnu Familiji zbog saradnje sa Rusijom, Kinom i ostatkom Istoka. Boli Familiju đoka za građane i njihov prevoz. E, narode, jesi ovca!

 8. ffilozoff kaže:

  Kad dodje Vucicev karavan-,cirkus buducnosti u SU,ne brinite…bice autobusa 100 i vozaca,i ovih koji jedu sendvice i dobiju crvenu i po litre rakije da bolje se dernjaju!!! Prosli put su pomokrili i israli radijalac oko hale…NE znam gde ce ga sad docekati??? Bolje je na hipodromu,ima prostora i za autobuse,vozace,uzbunjivace…Pa poslagati autobuse u krug ko nekad kauboji zaprezna kola,a Nas indijance-domorodce,ostaviti bez ikakvog misljenja,jer ko ne misli ko kauboji je izdajica…

 9. Buby kaže:

  Razmišljam da i ja idem na bolovanje dok vozači ne ozdrave.Ovako nema smisla od 6h ujutru do 17h na nogama.Kada napokon stignem kući mogu samo leći…

 10. Miki kaže:

  Napokon, raspasce celi sistem. AVe Caesar!

 11. rax kaže:

  nadam se da ce ova “epidemija gripa” zahvatiti i ostala JP, morace botovi da pocnu da rade. ko li ce da se bavi ovim visoko “intelektualnim radom ” lupanja minus i pluseva. kada stanu JP, posle toga dolaze gradjani na red, sa neplacanjem racuna. samo ovoli treba da uradimo i sve ce se promeniti, bez velikog napora.

 12. Taky laky kaže:

  Nek se sve raspadne

 13. Guzati rakun kaže:

  Vozači trebaju svi da stanu,Laban neće da olabavi dok se to ne desi.

 14. Nina kaže:

  Mogla bi i medicina da stane zbog epidemije i tihog strajka,nema lekara pa kada vam umre Neko srcu drag kamenovat cete lekare.Najlakse je stati sa radom pa neka sirotinja I radnicka klasa ispasta.Ako strajkuju poljoprivednici naprave barikade na putu pa radnici kasne na posao
  ,sad strajkuju vozaci ajd opet po tudjim radnicima.Treba podici plate vozacima ali ne da drugi ispastaju.

 15. Radnicka i gradjanska solidarnost kaže:

  @ Nina
  Verovala ti ili ne, ali vozaci autobusa su takodje sirotinja i radnicka klasa. Oni takodje ispastaju zbog necije opste nesposobnosti, politickog dilentatizma, ekonomskog anlfabetizma, enormne kriminalne energije, urusenog skolskog sistema, poremecenog shvatanja etickih vrednosti, visoke korupcije, laznog rodoljublja i Kosovskog guslanja.

 16. Lepoje kaže:

  @Nina, ti vozaci su takodje radnicka kalasa koja ispasta.
  Nemoj da mi botujes tu iz fotelje nekog JP i solis pamet radnicima sta treba da rade. Znaju oni dobro da si im ti najveci problem. Uzimas celu platu a ne radis nista.

 17. Pera Detlic kaže:

  Kome da se povecaju plate jer to ovim bahatim i bezobraznim vozacima,bolje i peske nego da neko izgine.

 18. Adamov Miloš kaže:

  Nemaju vozača????
  Moja molba je već 12 godina u nekoj fioci.
  Stalno su postavljali neke standarde iz evrope a plate albanske.
  Ovo će biti samo gore.
  Svuda je tako.
  Dižite plate biće i vozača!!!

 19. Pajo kaže:

  Nina'”
  Zamisli nestane ti i voda pa ne mozes kuci ni lek da popijes’.Zaci ako se nepovecaju plate u drzavnom sektoru zivot ce da stane u drzavi a odgovorni puni nasih para ce uzivati negde na sigurnom”””….

 20. HPTN kaže:

  @Nina

  Nema šta da ko ispašta nego lepo uz SOLIDARNOST, svi zajedno. Ne da kuka svako zasebno što onaj drugi protestuje i kao “jao što se ne pomeriš” i “što vičeš” i slične koještarije. Da li vi kapirate o čemu se ovde radi?! Došao nam Sloba 2.0, samo još luđi i alaviji. Pa ako ga pustimo da radi šta hoće i tako godinama može da bude i hiperinflacije i rata i ko zna šta. Ako mislite da preterujem, podsećam vas – u Subotici u 21.-veku pošta nije sposobna da dopremi pisma i račune građanima. Pošta je najosnovnija državna služba uz policiju, elektrodistribuciju i vodovod. Policiju da ne komentarišem za sada, ali kada pošta puca zapitajte se šta može biti sledeće…

OSTAVITE KOMENTAR