Još jedna stanica Su Bike

Od danas servis za iznajmljivanje bicikala “ Su Bike” biće proširen za još jednu stanicu.

 

Pored četiri postojeće stanice: kod Hale Sportova, kod Otvorenog univerziteta, na Paliću i pored Bazena na Prozivci, korisnici SU Bike servisa moći će ubuduće da iznajmljuju gradske bicike i na novootvorenoj stanici pored Buvljaka. Peta stanica “Su Bike”-a, kao i sve ostale stanice, opremljena je video nadzorom i prima 14 bicikala, od kojih neke poseduju i sedišta za decu.

Potpuno je automatska, pa se proces iznajmljivanja obavlja prateći uputstva automata. Na automatima, korisnici mogu u svakom momentu dopuniti kredit ili proveriti stanje na čip kartici.

 

Registracija korisnika vrši se na blagajni preduzeća, u ulici Đure Đakovića 23.

 KOMENTARI

 1. Nenad kaže:

  Znaci jos 40.000 Eura potroseno za jos jednu nepotrebnu “SU Bike” stanicu, nasih novaca koji su mogli naci mnogo bolju svrhu, i to u vreme kada ni javna kuhinja ne radi jer nemaju rashladne uredjaje. 
  I najsmesnije je kad kazhu da prihodi od SU Bike (kojih garant ni nema) idu za djacke uzhine.  To je kao da ja opljackam banku i onda vracam banci delic od kamate orochenog opljachkanog novca. 

 2. snex kaže:

  da li ima sanse da stanica su bike bude I kod zeleznicke stanice?

 3. Srdjan kaže:

  Nenad:

  Znaci jos 40.000 Eura potroseno za jos jednu nepotrebnu „SU Bike“ stanicu, nasih novaca koji su mogli naci mnogo bolju svrhu, i to u vreme kada ni javna kuhinja ne radi jer nemaju rashladne uredjaje. 

   

  I najsmesnije je kad kazhu da prihodi od SU Bike (kojih garant ni nema) idu za djacke uzhine.  To je kao da ja opljackam banku i onda vracam banci delic od kamate orochenog opljachkanog novca. 

  Ja sam u cetvrtka i petak prosle nedelje dolazio u Suboticu i vozio SU Bike. Pre toga isto pre par meseci (kada sam izvadio karticu) i opet ću, bilo kada dolazim privatno ili poslovno.
  Planiram da povedem i curu i neke drugare na bicikl turizam, jer volimo Suboticu, volimo Palić, volimo burek kod Lipe i volimo bajs. 

 4. Ма дај kaže:

  Људи, ко је био у Амстердаму зна које је право решење. Лепо имате аутомате за изнајмљивање бајса, убаците кованице у вредности од 5 евра, аутомат вам избаци жетон (који чувате), користите бајс максимално 24 сата, након употребе вратите га на исто или друго станично место и кад у одговарајући аутомат убаците добијен жетон – 5 евра у кованицама вам се враћа. Брзо, једноставно, без непотребне регистрације/администрације, без сморених и нељубазних оператера Су бајка који се понашају бахато према потенцијалном кориснику. Јел може неко да објасни странцу/туристи који долази у Суботицу на дан-два да мора да чека да се региструје (пар дана) и да добије картицу да би могао да користи бајс на два-три сата пре него што настави даље своје путовање/разгледање?! Суманута је била и сама идеја, али функционере не занима профит или задовољство корисника већ да ушићаре на сваком могућем месту и при свакој инвестицији. А ми хоћемо у Европу… Ако већ не гледају да остваре икакав профит, нек направе систем који је бесплатан а функционалан. Лепо нек се изведу промене као ове што сам напоменуо и да видите колико ће људи, и домаћих и туриста, да користе Су бајк. Наравно, неће бити профита јер га ионако нису пројектовали, али ће барем бити веће задовољство за све кориснике, и домаће и стране. Уз много већу ефикасност. А за тамнопуте који намеравају да украду такве бицикле у Амстердаму постоји изненађење – у сваком бајсу је локатор који је повезан не са комуналцима већ са општинском полицијском станицом и готово немогуће је одстранити га без потпуног уништавања истог, па пљачка никоме и не пада на памет пошто се у тој земљи СВАКА пљачка истражује и санкционише. Па никоме не пада на памет да робује у ћорци због бицикла. Ваљда ће овај коментар и да прочита неко из управе ЈКП Паркинга/Су бајка, па да уради нешто корисно за промену.

OSTAVITE KOMENTAR