Još jedno ubistvo u Bajmoku

U Bajmoku je pronađeno beživotno telo Stane I.(57) zakopano u podrumu njene porodične kuće na adresi Trumbićeva. Njen brat je prijavio nestanak 20. oktobra. Policija se oglasila šturim saopštenjem u kome kaže da je pronađeno beživotno telo ženske starije osobe. Uviđaju su prisustvovali pripadnici Kriminalističke policije iz Beograda, kao i istražni sudija Višeg suda u Subotici.

 

Stanovnici Bajmoka se ne osećaju sigurno, jer je ovo jedan u nizu nerešenih ubistava u naselju.  Sredinom juna u svojoj porodičnoj kući ubijena je Piroška Ševarac, nekoliko godina ranije pčelar Aleksandar Kapor, zatim krznar Imre Osvald.  Svi oni su ubijeni u svojim kućama na svirep način, a ubice nisu pronađene.KOMENTARI

 1. MARKO GABRIC kaže:

  bitno je da policija svako malo nesto strajkuje

 2. stormwatch kaže:

  Da li ce sada gospodin komandir suboticke policije isto tako izaci pred kamere u javnost pa smiriti gradjane vescu da je ubica uhvacen ili ce i ovo nedelo proci nekaznjeno kao sad vec desetine ubistava u Subotici. Mislim, sta radi policija osim sto nista ne rade i strajkuju? Ne sad pokazu da stvarno zasluzuju one povisice i beneficije.

 3. delija kaže:

  da postoji imalo demokratije u ovoj drzavi brojim da bi bilo 43 komandira sub.police smenjeno!dace bog da se dodje do kandidature i resetaka kojima ce svirati poprilican broj ovih pisuljica

 4. Bilo nekad kaže:

  delija:

  … 43 komandira sub.police smenjeno…

  Ne bih da sitničarim, ali malo si se zabrojao… mislim, nema toliko komandira   :mrgreen:

   

  Ne znam čiji je kadar sadašnji načelnik policije, ali sudeći po tome koliko je (ne)obavešten i koliko se (ne) meša u sopstveni posao, mogu da izvedem osnove sumnje tj. da pretpostavim….

  Dakle, činjenica je da se RUKOVODSTVO policije ne bira po sposobnostima nego po partijskoj pripadnosti, onda i ne treba da nas čudi što „obična“  POLICIJA (sirotinja raja) štrajkuje, što je zakonski nezaštićena, što služe bagri k’o glineni golubovi, što jedva sastavljaju kraj s krajem, pa nije ni čudo što nisu u stanju da pronađe ni grumen zemlje na oranju… kada gledaju kako da prežive i prehrane porodice!

   

  Žalosno ali istinito!

   

  Za Miloševićevog doba je razjureno mnogo vrednih i poštenih policajaca i operativaca samo zato što nisu rođeni kao Srbi. Od „žute revolucije“ je i ono malo preostalih, vrednih a poštenih, razjureno jer su „Miloševićev kadar“…?!?!

  U međuvremenu doš’o Dačić (Miloševićev đak) na čelo policije! Bruka!

  Policijska škola u Kamenici je ukinuta, a novi „demokratsko obrazovani“ kadar kao da od ovaca pokupiše… Dovedoše nekakve bilmeze da NAS čuvaju (a ni ovce nisu znali)….

  Šta da se radi. Kakva vlast – takva i policija!

OSTAVITE KOMENTAR

18 + = 21

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: