Još jednu godinu u Spartaku

Miloš Milisavljević je košarku počeo da trenira sa 11 godina u košarkaskom klubu “Topola” iz Bačke Topole. U početku je nastupao za ovaj tim za mlađe selekcije a sa 14 godina dobija poziv od KK “SPARTAK”. Plan je bio da se pojačaju kadeti Spartaka.

 

Nakon samo dve godine, kada je navršio 16 godina pozvan je da igra uporedo za juniorski tim i za prvi tim. Ovaj devetnaestogodišnjak trenutno igra na poziciji 2, 3 (bek) u Drugoj ligi Srbije.

 

Talenat ovog igrača prepoznali su i skauti pa je dobio poziv da igra za američki univerzitet u Prvoj diviziji. Međutim, njegova odluka je bila da ostane još jednu godinu u Subotici, da se dodatno usavrši i stekne potrebno iskustvo. Plan je da sledeće godine spremniji dočeka poziv i iskoristi ga.

 

Smatra da svaki sportista treba da bude školovan pa je upisao fakultet.

 

– Od košarke prvenstveno očekujem bogatu i uspešnu karijeru negde izvan države Srbije. To je moj san od početka karijere koji ću da sanjam sve dok ga svojim trudom i zalaganjem ne ostvarim – rekao je Milisavljević.

 

Kako ističe, od posebnog značaja za njega je Dražvno prvenstvo za srednje škole gde je kao kapiten ekipe doveo svoj tim do prvog mesta.KOMENTARI

  1. bobo kaže:

    Bravo decko,samo napred.Najludji si na terenu! 🙂

OSTAVITE KOMENTAR