Džudo klub „Subotica“ u Beočinu i Baji

Najmlađi takmičari džudo kluba „Subotca“ izvanredni na turnirima u Beočinu i Baji

.
.
Džudo klub „Subotica“ Subotica je proteklog vikenda učestvovao na dva međunarodna džudo turnira i to 15.10.2011.god.u Beočinu i 16.10.2011.god.u Baji u R.Mađarskoj. Ostvareni su izvanredni rezultati u svim kategorijama na oba turnira.

.
.
Prvog dana u Beočinu nastupilo je oko 300 takmičara iz 38 klubova iz Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Za džudo klub „Subotica“ nastupilo je tri takmičara. U kategoriji poletarki do 42kg Mila Franović je osvojila treće mesto i bronzu. U kategoriji mlađih pionira do 38kg Luka Franović je u najmasovnijoj kategoriji toga dana prikazao majstorski judo i zasluženo stao na pobedničko postolje kao prvi i okitio se zlatnom medaljom i dobio pehar kao najbolji mlađi pionir na turniru. U kategoriji mlađih pionira +66kg Nemanja Milovanović je nastavio seriju dobrih rezultata i ponovo osvojio prvo mesto i zlato.

.
Drugog dana u Republici Mađarskoj u kategoriji starijih pionirki do 44kg nastupila je Helena Kanjo i izgubivši u finalu osvojila drugo mesto i srebro.

 

Judo Subotica Luka Franovicslika1: Luka Franović najbolji mlađi pionir na turniru

Judo Subotica Luka Franovicslika 2: Luka Franović pehar za najboljeg mlađeg pionira

Judo Subotica Nemanja Milovanovic

slika3: Nemanja Milovanović zlatna medaljaKOMENTARI

  1. katarina orlovic kaže:

    najbolji je luka djonovic koji je tad bio 2 mesto on je super 😉

  2. katarina orlovic judo club ruma kaže:

    luka svaka ti cast ali ima neko ko ce
    te pobediti 🙂
     

OSTAVITE KOMENTAR