Džudisti Subotice na turniru i kampu u Kanjiži

Judo klub „Subotica“ na turniru „Kup Vojvodine 2011.“ – nedelja 07. avgust 2011. (Banja Kanjiža)

.

Bronzani Branko Duvnjak

Judo klub “Subotica” iz Subotice učestvovao je na međunarodnom Judo turniru “Kup Vojvodine 2011.” održanom  proteklog vikenda u sportskoj dvorani Banje Kanjiža. Na takičenju je učestvovalo 53 takmičara i takmičarki iz 5 država regiona, i to Bugarske, Mađarske, Hrvatske, BiH i naše zemlje Srbije.

Judo Subotica Kamp Kanjiza

U kategoriji do 60kg nastupio je Ervin Kanjo i izgubio u borbi za medalju. Branko Duvnjak u kategoriji do 90kg posle tri sjajne borbe uspeo je da osvoji treće mesto i da se okiti bronzanom medaljom.

.

Đorđe Milošević u kategoriji do 100kg imao je 4 borbe dobro namučivši sve svoje  protivnike, iako pored svega nije uspeo da se domogne medalje jer je u borbi za bronzu izgubio i tako zauzeo 5mesto.

.

Treba napomenuti da je ovo prvi nastup novo formiranog Judo kluba “Subotica” koji je u fazi nastajanja i takmičari su tek na početku priprema. Prave borbe se očekuju početkom septembra kada počinje sezona kako za seniore tako i za sve ostale uzrasne kategorije.

.

Uz dobru organizaciju domaćina JK “Subotica” ostaje na pripremama u “Judo kampu Kanjiža”. Kamp se nastavlja nakon ovog turnira, a posle njega očekuje ih dalji rad po redovnom planu priprema i to u narednom kampu ovoga puta u mađarskom gradu Baji.

.

Ovom prilikom Judo klub “Subotica” se zahvaljuje čelnim ljudima gradskog fudbalskog i atletskog stadiona grada Subotice na ukazanoj dobroj i nesebičnoj volji da odobri mogućnost korišćenja staza za trčanje u sklopu kondicionih priprema.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

26 + = 35

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: