Uspešan nastup džudo kluba Subotica u Kikindi

Džudisti “Subotice” na međunarodnom turniru u Kikindi


U Kikindi se tokom vikenda održao 28. međunarodni džudo kup „Kikinda 2011“ u trajanju od dva dana. Prvog dana u subotu, 12.11., nastupili su mlađi poletarci (2003. i mlađi), mlađi pioniri (1999. i 2000.) i kadeti (1995. i 1996), U  nedelju 13.11. drugog dana takmičenja snage su odmeravali poletarci (2001,2002 i mlađi) i stariji pioniri (1997,1998 i mlađi). Nakon završetka pojedinačnog takmičenja održano je i ekipno takmičenja za mlađe uzraste.

.
Prvog dana učestvovalo je 45 klubova sa 352 takmičara i to iz 9 zemalja: Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Holandije, Hrvatske, Mađarske, Rumunija, Slovenije i Srbije. Džudisti džudo kluba “Subotica” mlađi pioniri Luka Franović i Nemanja Milovanović osvojili su srebro i zlato. Luka Franović je u u jednoj od najmasovnijih kategorija do 38kg. stigao do finala, dominanto pobedivši sve svoje protivnike ali na kraju u finalnoj borbi u nedostatatku sportske sreće izgubio u produžecima i zauzeo drugo mesto osvojivši srebrnu medalju, dok je Nemanja Milovanović u kategoriji preko 66kg. u tri borbe zabeležio tri izuzetne pobede, u finalu pobedio takmičara iz  džudo kluba „Crvena Zvezda“ iz Beograda i ubedljivo osvojio prvo mesto i zlatnu medalju.

.
Drugog dana takmičenja džudo klub “Subotica” je imao jednog predstavnika i to Milu Franović, poletarca u kategoriji do 42kg. koja je pokazala svoj talenat i borbenost, osvojivši treće mesto i bronzanu medalju.

Luka Franovic Judo Subotica 1slika: Luka Franović – Judo Subotica

Luka Franovic Judo Subotica 2slika: Luka Franović na pobedničkom postolju

Nemanja Milovanovic Judo Subotica 1slika: Nemanja Milovanović – Judo Subotica

Nemanja Milovanovic Judo Subotica 2slika: Nemanja Milovanović na pobedničkom postolju

Mila Franovic Judo Subotica 1slika: Mila Franović – Judo Subotica

Mila Franovic Judo Subotica 2slika: Mila Franović na pobedničkom postoljuKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 68 = 73

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: