Juniori Srbije i Rusije u Subotici

Muška juniorska reprezentacija Srbije, aktuelni osvajač bronzane medalje sa Svetskog prvenstva 2011. i juniori Rusije, aktuelni svetski prvaci, treniraće zajedno u Subotici od 05. – 11. avgusta u okviru priprema za XVII SP 2013, koje će se odigrati od 22. avgusta – 01. septembra u Ankari i Izmiru, u Turskoj.

 

Juniori Srbije i Rusije bi trebalo da odigraju tri prijateljske utakmice. Juniori Srbije u nedelju, 04. avgusta putuju u Suboticu iz Kladova, dok će juniori Rusije u Suboticu doći u ponedeljak, 05. avgusta.

 

Na spisku od 14 igrača nalazi se i odbojkaš Spartaka, Luka Medić.

 

Muška juniorska reprezentacija Srbije igraće u C grupi na XVII SP 2013. Oni će se 23. avgusta sastati sa selekcijom SAD, 24. avgusta sa Tunisom, 25. avgusta sa Kanadom a 26. avgusta sa Ruandom.

 

Juniori Rusije igraće u D grupi SP 2013. u Izmiru, sa Brazilom, Italijom, Francuskom i Venecuelom.

 

Siniša Reljić, prvi trener muške juniorske reprezentacije Srbije, za mečeve protiv Rusije imaće na raspolaganju 14 igrača. Na spisku su:

 

Tehničari: Saša Popović (VGSK, VELIKO GRADIŠTE) i Nikola Veljović (RIBNICA, KRALJEVO).

 

Korektori: Dražen Luburić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), Luka Medić (SPARTAK, SUBOTICA) i Stefan Okošanović  (RIBNICA, KRALJEVO).

 

Livero: Lazar Kolarić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

 

Blokeri: Aleksandar Okolić (CRVENA ZVEZDA), Aleksandar Blagojević  (RADNIČKI, KRAGUJEVAC) i Stevan Simić (RFU, FUTOG).

 

Primači: Milan Katić (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), Mihajlo Stanković (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), Siniša Žarković  (HAVAJI, SAD), Aleksandar Gmitrović (CRVENA ZVEZDA), i Dimitrije Pantić (PARTIZAN VIZURA, BEOGRAD).KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR