Juniorke Brazila od utorka u Subotici

Ženska juniorska reprezentacija Brazila biće gost Odbojkaškog saveza Srbije od 30. aprila do 05. maja. Juniorke Brazila će doputovati u ponedeljak, 29. aprila u kasnim večernjim satima  u Suboticu. Juniorke Srbije i Brazila odigraće u dvorani „Dudova šuma“ dve prijateljske utakmice u okviru priprema juniorki Srbije za turnir A grupe kvalifikacija za XVII SP 2013, koji će se odigrati od 08. – 12. maja u Subotici.

 

Subotica će biti domaćin turnira A grupe kvalifikacija za XVII SP 2013. u konkurenciji juniorki, od 08. – 12. maja. U dvorani „Dudova šuma“ za plasman na Svetsko prvenstvo boriće se Srbija, Belgija, Francuska, Portugalija i Danska. Juniorke Srbije će u 1. kolu, 08. maja, igrati protiv Portugalije, a u 2. kolu, 09. maja, protiv Francuske. U 3. kolu Srbija će biti slobodna, a zatim će u 4. kolu, 11. maja, igrati protiv Belgije, a u poslednjem, 5. kolu, 12. maja, protiv Danske. Sve utakmice u dvorani „Dudova šuma“ u Subotici, juniorke Srbije će odigrati od 20,00 časova.

 

Plasman na XVII SP 2013. u konkurenciji juniorki, koje će se odigrati od 21. – 30. juna u Brnu i Prostejovu, u Češkoj, izboriće pobednici četiri kvalifikacione grupe. Plasman na SP do sada su izborili Češka, organizator, Turska, prvak Evrope 2012, kao i Brazil, Kolumbija, Peru, Kina, Japan, Kineski Tajpeh, Tajland, SAD, Dominikanska Republika, Portoriko, Meksiko, Egipat, Alžir i Nigerija.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR