Juniorke Spartaka idu na pripreme sa reprezentacijom

 

U subotu je i pored teških vremenskih uslova u Novom Sadu u hali 1 „ Novosadskog sajma“ održano prvenstvo za mlađe juniorke i juniore u atletici.

 

Jovana Ilić (1997) je osvojila u izuzetno uzbudljivoj trci na 60m drugo mesto rezultatom 8.37 i treće mesto u disciplini troskok rezultatom 9.90m. I pored toga što joj troskok nije disciplina kojom se inače bavi uspela je da iskače izuzetno dobre pokušaje. Ovim je Jovana pokazala da se posle dve izuzetno teške godine pune povreda i bolesti polako vraća u dobru formu i najavljuje dobre rezultate sledeće godine.

Luna Jović (1998) je zauzela drugo mesto u troskoku sa rezultatom 10.48 u svom prvom takmičenju u životu u ovoj disciplini i treće mesto u trci na 60m rezultatom 8.41 polako podižući formu pre predstojeće trke na 200m i 400m koje su u planu u Budimpešti tokom januara i februara 2013.

 

Ove dve izuzetne mlade devojke od 21. decembra u Novom Sadu idu na pripreme reprezentacije u atletici a potom tokom januara i februara planiraju da se takmiče na dvoranskim takmičenjima u Budimpešti, gde se očekuje da značajno poprave svoje rezultate i potencijalno obezbede učešće na Balkanskom prvenstvu u dvorani koje se održava krajem februara.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR