Juniorska reprezentacije Srbije na pripremama u Subotici

Juniorska reprezentacija nakon osvajanja Balkanskog prventsva u Kladovu, nastavila je sa pripremama u Subotici. U proteklih šest dana ugostili su reprezentaciju Rusije, svetskog prvaka i sa njima odigrali četiri kontrolne utakmice. Tako su se u Subotici na pripremama našli Rusi, aktuelni Svetski juniorski prvaci i Srbija, bronzani sa planetarnog takmičenja 2011. godine.

 
Srbija oslabljena bez dvojica standardnih reprezentativaca izgubila je sve četiri utakmice, ali većinu veoma tesno posle pet dugih setova.

 

Selektor Siniša Reljić istakao je dobre uslove u našem gradu i veoma kvalitetnog sparing protivnika sa kojim su podigli formu i spremni dočekuju Svetsko Prvenstvo koje će se odigrati od 22. avgusta do 1. septembra u Izmiru i Ankari (Turska). Prvi trener reprezentacije je zadovoljan sa momcima koji su dobro radili, imali veliki broj teških utakmica i sada im sledi mali odmor od dva dana nakon čega će pripreme nastavitiu Beogradu do polaska u Izmir. Reprezentacija Rusije se sutra vraća u Moskvu gde takođe nastavlja pripreme za odbranu svetske titule.

 
Član juniorske reprezentacije Srbije je i Subotičanin Luka Medić odbojkaš Spartaka, kojem želimo puno sreće na SP u Turskoj.

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR