Jutros u udesu dva lica poginula, a jedno teško povređeno

Noćas između tri četiri časa ujutro dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica poginula, a jedna osoba zadobila je teške telesne povrede. Teška saobraćajna nesreća se dogodila kod Okružnog zatvora u Subotici kada su na licu mesta poginuli Strahinja M. (19) i sedamnaestogodišnji L. V. iz Subotice, dok se vozač automobila pežo Nikola V. (19) nalazi u teškom stanju.

Slika

Kako saznajemo, dva automobila su išla iz pravca Palića ka centru. U trenutku nesreće vozač Nikola V. je ispao iz automobila, i vozilo je dobilo ubrzanje i udarilo u drvo. Vozač drugog automobila koji je išao iza njih je u pokušaju da izbegne telo na putu prevrnuo se, a vozač je zadobio lakše povrede.

– Hitna pomoć jutros oko tri časa i 20 minuta dobila je poziv da se dogodila teška saobraćajna nesreća kod Okružnog zatvora u Subotici.Jedno vozilo Hitne pomoći je odmah izašlo na lice mesta, a onda je u pomoć je stiglo drugo sa još jednom lekarskom ekipom. Na licu mesta zbrinuli smo povređene i odvezli na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Subotici – rekao je pi ar Doma zdravlja, Andreja Šimona
Načelnik Urgentnog odeljenja, doktor Bojan Bagi kaže da Nikola V. nalazi na Odeljenju reanimacije i da je u teškom stanju.
Istraga je u toku.

Povezana vest:
Teška nesreća kod Vrbasa, poginuo SubotičaninKOMENTARI

 1. Gost kaže:

  Prica se po carsiji da su se trkali na glavnom putu.

 2. Gost kaže:

  Sigurno su postovali ogranicenje brzine na 50! Velika tragedija. 🙁

 3. djomla kaže:

  Sve je to stvar tehnike i industrije.

  Razvoj tehnike je coveku omogucio da se krece brzinama vecim od njemu bioloski bliskih brzina (trcanje, setanje), a industrija je radi jeftinijeg proizvoda svu tu tehniku stavila u lim i plastiku. Covek upravlja motorom od 50 70, 90 konjsih snaga, i oseti njegovu snagu ali ne oseti slabost konstrukcije koja taj motor nosi.

  Drvu u koje je udario Pezo, nije se ni pomerilo sa mesta kao da je parce kartona naletelo na njega. :(

  Slika
  Press

  Slika

  Slika

 4. Gost kaže:

  Pre nesrece su bili u Galiji a posle na Palicu i trkali su se od Palica do Patrije.

 5. djomla kaže:

  Nikola V. (19) iz Subotice podlegao je povredama u Opštoj bolnici u Subotici. On je kolima Hitne pomoći u subotu ujutro oko pola četiri dovežen na Hitan prijem i nakon ukazane pomoći prebačen na Odeljenje reanimacije, gde su se doktori borili za njegov život.

  Strahinja M. će biti sahranjen sutra u 12, a L.V. u 13,30 časova na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

 6. gost 2 kaže:

  molim te nemoj da pricas da su sa palica dolazili i da su se trkali jer to u opste nije istina!! i nisu bili u galiji nego u q baru!!

 7. Husak Ivana kaže:

  samo jednostavno prestanite!

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: