Kabinet gradonačelnika: Vratiti fasadu u prvobitno stanje !

Fasada na Korzou 11 koja je prefarbana u belo izazvala je burnu reakciju kako građana tako i gradske uprave koja je odma reagovala i tim povodom obavila uviđaj na licu mesta.

 

Zapisnički je konstatovano da je investitor “VIP Mobile” d.o.o. iz Beograda, Omladinskih brigada 21, izveo radove tokom jučerašnjeg dana, 19.05.2013. godine, a da pri tome nije imao odgovarajuću dokumentaciju.

 

Usmenim rešenjem je naložena mera vraćanja fasade u pređašnje stanje sa rokom od dva dana, što je zapisnički i konstatovano. Investitor se obavezao da će postupiti po nalogu u datom roku.

 

Kako saznajemo iz kabineta gradonačelnika tokom sutrašnjeg prepodneva će fasada ponovo biti prekrečena bojom koja odgovara originalnom izgledu objekta.

 

Sada i nekada

 

Povezane vesti:
Da li se ovo sme ?KOMENTARI

 1. suboticanka kaže:

  Podrzavam!Ali,isto tako ZAHTEVAMO od gradonacelnika da nam vrati pozoriste i skloni ruglo koje je na mestu istog!

 2. ex suboticanka kaže:

  ovako da izggleda a ne ono

 3. Anonimni kaže:

  Brza i odlucna reakcija gradonacelnika.

  Tako treba uvek!

 4. Nemet kaže:

  “Tako ti je, draga moja, kad ljubi Bosanac” – setih se ja Bijelog Dugmeta, pa parafraziram: Tako ti je, dragi moji, kad farba Balkanac – van Balkana…

 5. panonis kaže:

  Nece oni nikada pogodititu nijansu boje i opet ce biti neko sarenilo!!

  Za kaznu bi ih naterao da ofarbaju ceo donji sprat. Koje selja…..

 6. djomla kaže:

  Ovo je bilo po sistemu “napravićemo se ludi i ofarbacemo u belo pa ako se ne budu bunili, odlično”. Nit’ su koga pitali, nit’ su šta tražili, kao da ne znaju da se za ovakve stvari mora obezbediti saglasnost i preporuka MZZSK.

  Kada su se uselili pre nekoliko godina odradili su sve kako treba, čak je i taj suncobran bio primeren.

 7. ANTIGLOBALIST kaže:

  GRADONACELNIK 12 points

 8. baldhawk kaže:

  Nema veze sa ovom temom, ima sa bezobzirnoscu VIP-a… Udjem danas da platim racun i saznam da se vise nigde ne placa racun bez provizije.Pitam da li je provizija 35 din, ona kaze da nije. Razlog, smesno strasan. Skuplja je provizija nego u Posti, jer mi ne stizemo da radimo i napravi nam se guzva u radnji zbog ljudi koji uplacuju. Ne zelim da verujem da je rec radnice, rec VIP-a, ali opet, odakle obraz…

 9. lokalac kaže:

  suboticanka:

  Podrzavam!Ali,isto tako ZAHTEVAMO od gradonacelnika da nam vrati pozoriste i skloni ruglo koje je na mestu istog!

  ako dulic zavrsi pozoriste i otvori univerzitet uradice najvise od svih gradonacelniku u poslednjih 25 godina, a bojim se da ce se to i dogoditi.

 10. Iby P. kaže:

  Nagyon dicséretes a polgármester reakciója. De ugyanígy kellene reagálni az illetékeseknek  arra, amikor a lakók beépítik a balkonokat, elcsúfítva a házakat. Ha még mindenki egyformán csinálná, nem is volna feltünő.Csak szét kell nézni a Sugárúton és a környékén, hogy egyesek milyen csúfságot csináltak a balkonból. Érdekes, hogy erre évtizedek óta senki sem figyelt fel – vagy csak éppen nem érdekelt senkit az illetékesek közül. Vajon a  balkonokat engedéllyel építették be? 

OSTAVITE KOMENTAR