Kako penzioneri u Subotici provode dane u izolaciji /VIDEO/

Penzioneri u Srbiji su već više od mesec dana u prinudnoj izolaciji, a svoje domove su mogli da napuste samo jednom nedeljno i to kako bi obavili kupovinu.

Od ove nedelje, oni će nekoliko puta nedeljno moći da se prošetaju u blizini svojih kuća i stanova.

Penzioneri u Subotici su do sada bili veoma disciplinovani. Kako neki od njih provode dane u izolaciji ispričali su za RTV.

RTVKOMENTARI

 1. Meteor kaže:

  Zar su u logoru ti penzioneri…? Jedanput nedeljno mogu kupovati hranu…? A gde su sveže namirnice koje dnevno se kupuju? Koliko hleba kupuju za jednonedeljnu potrebu..? Ili je kao u logorima 8 dkg hleba dnevno? Uostalom gde će moći vremenski čekati i kupiti tu veliku količinu namirnica kad su im ograničili vreme slobode . Kako će odneti u svoje domove?
  Sada mogu da se prošetaju oko svojih domova,ali kako dolaze do svojih penzija to niko ne spominje. Ko ima pravo da lišava ljude da slobodno koristi svoje vreme i to bez ograničenja? Ko je pustio te umobolnike iz bolnice koji su odredili ovakvu tiraniju kršeć ustav i parlamentarnu demokratiju…?

 2. Pera kaže:

  Kao goyimi

 3. matori kaže:

  Bizarno.Treniranje ljudi na daljinski.Ima li tako nešto u okolnim državama koje su isto pogođene ovom epidemijom?

 4. Megatron kaže:

  @Pero ti si jedan goyim

 5. matori kaže:

  U ovom filmu nika babuskara divani da peče kruv i zakuvava na čorbu.Mora bit da je zdravo načitana.Intelektualni vrhunac joj je Maračin “Bunjevački kalendar”.

 6. Ledenjak kaže:

  Kako je krenulo ova vlast će penzionere umesto sira i slanine
  uskoro staviti u mišolovku .

 7. ffilozoff kaže:

  OPET pitam zasto rade rijaliti sou??? A posle dele plastiku,da stavljaju na lice,,,JOS jedno pitanje-ZASTO, politicari ne nose plastiku,a non stop su na pinku i hepi??? OVO je rijaliti sou…Vucccic u Cortanovcima drzi govor a 20 radnika ima iza njega maske,,,A vanredno stanje,,,ON nema masku!!! meni nista nije jasno,,,vodja copora ne nosi masku,,,

 8. Megatron kaže:

  Pero znas li ti sta uopste znaci “goyim” ???

OSTAVITE KOMENTAR