Kako u Subotici do jeftinog polovnjaka

Nabaviti polovni strani automobil nikad nije bilo povoljnije. Isto tako se može reći da i do novca nikad nije bilo teže doći pa je sve to očigledno uzročno-posledično u vezi.

 

 

Oni srećnici koji imaju između 2 i 3 hiljade evrića, mogu sebi da priušte mašine kakve su prethodne generacije samo sanjale.

 

Život u Subotici donosi određene prednosti kada je ovaj posao u pitanju. Sama činjenica da mnogi uvoznici iz unutršnjosti, iako to mogu kod kuće, carine uvezene polovnjake u našem gradu, govori da se ova rabota isplati završiti baš tu, kod nas.

 

 

Ono što je vrlo važno, jeste da treba zaobilaziti autoplaceve gde se oni prodaju već ocarinjeni i uglancani. Iskusni uvoznici u inostranstvu kupuju ono što je najjeftinije a to su službeni automobili (pošta, picerije, firme…) kojima je duša u nosu, zatim teško oštećene ili havarisane automobile. Nakon što ih takve dovuku na prikolici, sledi sređivanje i štimanje do mere da to vozilo izgleda kao i svaki njegov vršnjak koga je baba vozila samo nedeljom do crkve. Naravno i cena im je ista.

 

Ljudi koji dovoze automobile iz inostranstva, kažu da najviše poverenja imaju u ona vozila koja imaju manja oštećenja i koja nisu našminkana za prodaju. Oštećenje najčešće govori da je upravo to razlog prestanka ljubavi između auta i vlasnika a ne na primer prevelik broj pređenih kilometara (kilometar sat se štima za par minuta).

 

Stoga je najbolje naći nekog od onih koji automobile sami dovoze. Već je sama vožnja od, recimo Beča do Subotice, određen test za vozilo. Kada željeno prometalo stigne u Suboticu, najpre se smešta u carinsko skladište, gde ga vi možete videti onakvog kakav je stigao a ne sređenog na auto placu. Tu na licu mesta možete da odlučite da li je to ono što ste želeli i dogovorili.

 

Stari Henri Ford je na pitanje koji je auto najbolji, odgovorio : Nov auto. Mi koji smo malo dalje od Detroita, ipak moramo malo da kombinujemo. Sada je najbolja prilika za to.

 

Bićeš ti ko novKOMENTARI

  1. gost kaže:

    Gde na ovu temperaturu da postavite sliku autopijace gde su svi u debelim jaknama. To da nas zelja mine za hladnijim vremenom i da nas podsetite da zima samo sto nije
     

  2. Lansky kaže:

    Joso Juriga, subotički Majkl Daglas, kaže: “Čim vidim šljive na pijaci, ja spremam lopatu za sneg.”

OSTAVITE KOMENTAR