Kalcedonija sedam meseci kasnije

Polako se naslućuje krajnji izgled  fabrike Kalcedonija u Subotici.

 

Radovi koji su otpočeli oktobra meseca prošle godine su sedam meseci kasnije ušli u fazu u kojoj je akcenat stavljen na unutrašnost.

 

Hala je u potpunosti obložena zidnim panelima. Ugrađena je stolarija na administrativni deo objekta, proizvodni deo se izoluje hidro i termo izolacijom, dok se magacinski deo betonira i malterišu pregradni zidovi i uređuje kolski ulaz. Krovni prozori još nisu ugrađeni.

Radovi u proizvodnom delu

Kolski ulaz u magacinskom deluKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Lepo, steta sto je zabacena iza kuca pa se ne vidi sa Somborskog puta

 2. dasHHa kaže:

  :

  Lepo, steta sto je zabacena iza kuca pa se ne vidi sa Somborskog puta

  Oce li se smislit vise pa otkupit taj red kuca i napravit lep zeleni,zastitni pojas?

   

 3. djomla kaže:

  Mislim da ce to biti poslednja investicija u gradu…

 4. Za politicare,gradonacelnike i poslodavce!!! kaže:

  Zemljiste dobili dzaba,drzava im daje sad mi se cini i vise od 100 000 po zaposlenom radniku,moze radnika jadnog otpustiti kad hoce i kako hoce,a plata??? Kaze mi “ovaj” sto me je zvao na razgovor tu negde od 19 do cak 27,28 hiljada,to ako imas iskustva i znas jedno 7,8 zanata,i jos da ne zaboravim,sto si gluplji to si im bolji i potrebniji!!! U Italiji plati 1 radnika a ovde 10-ak za iste te pare!!! Narod jadni misli samo da se gradi,radi i da nije gladan,a to sto nas sisaju svi kako hoce to nema veze!!!!Da vas jos podsetim,ko spomene Sindikat ima m… do zemlje!!!  Joooooooj 👿

 5. dad kaže:

  Naucno je dokazano da ako jedna porodica ima dvoje dece i ima stan u svom vlasnistvu, da se ladno moze preziveti sa dve plate od po 20.000 dinara. Kad se poplacaju sve mesecne obaveze( struja, voda, grejanje, etaz, telefon…) ostane vam 25.000 dinara. I to onda svaki dan imate po 700-800 dinara za hranu i to je dovoljno za 4 osobe.
  Htedoh reci, ovako na te stvari gledaju poslodavci….njima je i 20.000 dinara puno da daju jer bi oni dali i manje….

OSTAVITE KOMENTAR