Kalcedonija u belom

Većina radova na Kalcedoniji je u domenu zanatskih.

 

Nakon postavljanja krovnih prozora, usledilo je farbanje betonskih greda i stranica u belo, što je povećalo vidljivost u proizvodnom delu hale kojoj ni u oblačnim uslovima nije potrebno dodatno osvetljenje. Vidljivost će povećati i postavljanje svetlih pločica.

 

Sa betoniranjem u hali je završeno. Postavljena je hidro i termo izloacija, te sprovedene gasne i električne instalacije. Transformatorske stanice čekaju na ugradnju. Najviše posla ima u komercijalnom delu gde se radi na pregradnim zidovima, ventilaciji i inastalcijama. 

 

Spoljašnje okruženje čeka asfalt, a u izgradnji je i porta. KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  E tako se to radi!

 2. DAD kaže:

  I tu ce radnice da rmbace za 20.000 dinara. Bravo…
  Je… nam majku svi. Imali fabrike, svi radili…a sad nam prvo domaci tajkuni prvo namerno unistili celu privredu i sad se radujemo ko mali majmuni kad neki stranaca otvori pogon da mu radis za kikiriki. Sad vec i kinezi imaju vece plate za ovaj vid posla.
  Sramota gde smo dosli. Do kraja…

 3. miltor kaže:

  Zašto odmah niste zadržali ministra Dinkića da otvori i ovu firmu. Čovek ume da secka i priča, a mrzi ga da putuje ili se to trebalo odmah otvoriti. Molim gradsku upravu da ga o tome odmah obavesti  😆 A gospodin DAD sigurno dobro radi i zarađuje, nije on bio gladan i žedan nikad, a pojma nema koliko znači 20.000 kada čovek ima O.

 4. krass1 kaže:

  DAD

  podrzavam 

OSTAVITE KOMENTAR