Kamenko i Topalko

Doček Nove godine na glavnom subotičkom trgu biće veseliji uz estradne zvezde Topalka i Đorđa Davida.  Kako se saznaje, iz gradske kase je izdvojeno  1,8 milona dinara. Zavirujući u tuđa dvorišta to i nije toliko puno novca, ako već mora nešto da se potroši. Verovatno devet desetina te sume ide pevaču smešnog imena koji se proslavio u Zvezdama Granda i rijaliti programima.

Đorđe David jeste roker ali njegova  popularnost je ravna nuli  među publikom koja prati taj muzički trend. Za njega se pre može reći da je poznat jer je neumoran u svoj promociji. Nisu retki slučajevi kada neko ko ima višak samopouzdanja (neutemeljenog), ubedi i druge u ono što misli za sebe.  Tako je ugurao sebe u kategoriju „celebrity“ što nije isto što i popularnost.

Petnaestak hiljada evra nije puno za Topalka s obzirom na njegov rejting po  emisijama jeftinog zabavnog programa. U (polu)svetu našeg đet seta to i nije neka suma. Mora biti da je gužva na estradi usred hiperprodukcije zvezda pa i cena sa godinama pada.KOMENTARI

 1. ArtLover kaže:

  Bravo Lansky! Najzad neko da javno komentariše sramotu od novogodišnjeg programa. Zdezda Granda i Farme gostuju na trgu za naše pare? Ova lokalna vlast se više ni ne trudi da ostavi utisak multikulturalnosti, nego nam dovodi srpski muzički šljam. Nisu oni privatnici kao ozloglašeni Gentelman`s Klub koji dovode Šaku Polumentu i sličnu bulumentu. Malo su pobrkali lončiće ovi naši vlastodršci. Nikakav rejting po emisijama jeftinog zabavnog programa NE MOŽE da opravda ovakav izbor. Samo dokazuju svoj loš muzički ukus i kulturni nivo.

 2. De la Croix kaže:

  Šako Bulumenta 🙂

 3. Cicvu Derpe kaže:

  Lep tekst.

 4. punisher kaže:

  Bravo za tekst

 5. Dora kaže:

  Bitno da će im platiti nastup, a nas trudnice sto cekamo na neku pomoc, od toga nista.. O tome se ne prica, mi nismo bitne. Bitni su ljudi koji ne zive u ovom bednom gradu. Svaka cast!!!!

 6. Ime kaže:

  Sranjeee! U skladu sa ukusima poglavice i njegovog mentalno zaostalog koalicionog plemena. Od Madjara ni M. Ćute. Njima dobro. Laku noć Subotice.

 7. ludak kaže:

  Nabijem ih na rumenka

 8. antifašista kaže:

  Svakakav polusvet i poljoprivredne alate ( Drljača) dovodi ova vlast ! Pa uzmite za primer Pionir, oni dovode Miroslava Ilića, koji je ipak sinonim kvaliteta muzike, a ne ovakve balvane ! Mislim da je vreme da vas narod menja !

 9. Pravdoljub... kaže:

  Skidam kapu i potpisujem ti druže svaku reč.

 10. hsjek kaže:

  @artlover
  ajde bre dosta vise sa tom multikulturalnoscu, sve imate i opet vam je malo. da ne bi ste da vam tompson peva na trgu za novu godinu? ako vam se ne svidja idite u sloveniju ili bugarsku gde NACIONALNA MANJINA ne postoji, zabranjena je, pa tamo trazite multikulturalnost.

 11. pametna i luda kaže:

  A sta fali imenu Milan Topalovic?

 12. Boki kaže:

  Ne slažem se sa izborom, ali za te pare nećeš naći boljeg konja. Međutim, ovde u komentarima sve moj do mojega, pametni da nemož’ verovati, u kući od njih nema pametnije dece.

 13. ArtLover kaže:

  @hsjek
  Ko to MI sve imamo, a opet nam je malo? Ovo je država svih njenih građana, a i ti MI takođe plaćaju porez. U Subotici je manjina još uvek većina, pa je valjda red da se i na njih misli kada se organizuje nešto na nivou grada. I čak ni Srbi nisu tako monolitna celina/predistorijska zajednica da kolektivno padaju u trans slušajući turbofolk ili kako se već zove ta nemušta muzika. Kako u Novom Sadu za Novu godinu može da nastupa Darko Rundek, a tamo jedva više da ima NAS!

OSTAVITE KOMENTAR