Kanonada golova

Igračice ženskog fudbalskog kluba Spartak su u 4. kolu su  igrale protiv trenutno  devetoplasirane ekipe Nives iz Knjaževca. Krajnji rezultat od 0:18 govori sam po sebi i nije potrebno previše reči  da bi se opisao odnos snaga na terenu.

 

Stručni štab je zadovoljan današnjom igrom Claudine Meffometou, najnovijeg Spartakovog pojačanja, i brzinom njenog prilagođavanja timu i koncepciji igre. Druga tamnoputa igračica, napadač Adrienne Iven Mihamle, danas nije nastupila.

 

Kuriozitet utakmice je da Spartakova golmanka nije imala nijedan dodir sa loptom tokom svih 90 minuta igre.

Mirela Tenkov

 

Golove za spartak su postigle: Mirela Tenkov (5), Claudine Meffometou (5), Jelena Čubrilo (3), Nevena Damjanović (3) i po jedan pogodak Jelena Čanković i Duška Živković.

 

U sledećem 5. kolu Spartak će  na domaćem terenu  igrati protiv manje zahtevne ekipe Novog Bečeja, dok ih u 6. kolu, u Kruševcu, čeka veliko iskušenje – ekipa Napretka koja ima isti broj bodova, ali za nijansu slabiju gol razliku. Ishod ove utakmice će odlučiti o jesenjem šampionu u ženskom fudbalu.

 KOMENTARI

  1. KoStRuSh kaže:

    Svaka cast na ovoj goleadi,ali goleada mora biti i 6 kolo u Krusevcu.Ja iskreno verujem u pobedu ali Napredak je isto tako dobra ekipa kao SPARTAK tako da moze biti svasta,ali prvo se treba pripremiti za utakmicu u LS protviv Svedjana.

OSTAVITE KOMENTAR