Kante za lepši izgled ulice

Stanovnici Makove sedmice u Graničarskoj ulici su dobili nove kante. Ukupno će biti podeljeno  1.000 kanti za otpad induvidualnim domaćinstvima. Do sada je Čistoća u saradnji sa gradom podelila kante stanovnicima u mesnim zajednicama „Mali Bajmok”, „Veliki Radanovac”, „Gat”, „Željezničko naselje” i „Makova sedmica”, što ukupno iznosi oko 6.500 kanti za otpad.

.

Sve se radi u skladu sa Lokalnim planom upravljanja otpadom za teritoriju grada Subotice do 2020.godine, kažu u lokalnoj samoupravi.

.

U narednih mesec dana u planu je da se još podeli  2.500 kanti za individualna domaćinstva.KOMENTARI

  1. Ivica kaže:

    Drago mi je da je akcija nastavljena…započeta je pre, čini mi se, tri godine, pa je nešto stalo….Ovo ima veoma veliki značaj za grad, s jedne strane estetski, pošto danas imamo situaciju da mnogi iznose svoj otpad u raznim buradima, vrećama itd. a mnogi ne smeju da se upuštaju u kupovinu nove kante zbog neretke krađe istih…drugi, mnogo bitniji značaj, iz tih neprikladnih ‘kanti’ psi lutalice vade smeće i raznose po ulici i to se tako dalje danima razvlači…na ovaj način će sve to biti sprečeno…

  2. rastafarijanac kaže:

    Još samo kada bi gospoda (moram tako da ih nazovem, jer se tako ponašaju. Ne daj Bože da im se na nešto skrene pažnja, odmah imaju hiljadu argumenata kako su samo oni u pravu) koja odnose smeće bili malo pažljiviji sa tim plastičnim kantama. Bacaju ih i lome tako da ni jedna neće preživeti više od par meseci.

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: