Kao Hulk

Odavno je prošlo vreme kada su tegove dizali samo retki zanesenjaci, osuđeni na nadimak Popaj ili Tarzan. O nekim dijetama ili posebnim režimima ishrane za zdravog muškarca nije moglo biti govora kod onog ko drži do svog statusa u muškom krdu.

Smatralo se da stomačina predstavlja ispravan stav prema životu, i da onaj ko ga nosi „ume da uživa“.

 

Danas je rekreacija ta koja se podrazumeva kod savremenih muškaraca i žena. Oni koji su posvećeni „radu na sebi“, bilo da je reč o mršavljenju ili bildovanju mišića, znaju šta donosi napredovanje i osećaj da se trud isplati. Stoga je često teško zaustaviti se, prestati sa nečim u čemu si počeo da nalaziš zadovoljstvo. Tada čovek kaže sebi : „ još samo malo…“ i malo po malo dođe do toga da nema više konfekcijskih brojeva garderobe za njega. Tada vam svaka odeća loše stoji pa jedino dobro izgledate kao Hulk – u šortsu.

Nikad nije bilo jasno kako Hulkov šorts može toliko da se rastegne  a sve ostalo na njemu se iscepa  kada mu porastu mišići.

 

I ovaj subotički nema odgovor na to pitanje ali zna kako povećati mišićnu masu. On preporučuje preparate i dodatke ishrani, pored rada na „definiciji“.

korzo subotica

korzo subotica 1KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR