Kao nekada u pola 8

“Kao nekada u pola osam” naziv je predstave koju pripremaju glumci Narodnog pozorišta Srpske drame za sve Subotičanke povodom predstojećeg 8. marta. Kako navode u Narodnom pozorištu ustaljena praksa koja se primenjuje na završetku sezone, a u kojoj glumci sami pripremaju predstave za publiku, će ovoga puta biti pripremljena i za 8. mart.

 

– Hladno vreme je za nama, ali moram da kažem da smo bez obzira na to i što prokišnjava krov scene Jadran igrali za publiku koja je punila salu. Sada već tradicionalno glumci pripremaju da nešto sami daruju publici. Pošto su nam predstave u pola 8, naziv projekta je: “Kao nekada u pola 8”. Reč je o popularnim pesmana koje će glumci na sceni izvesti za sve dame – objašnjava direktorka Srpske drame, Narodnog pozorišta, Olivera Đorđević.

 

Inače, Vesti online su objavile da će glumac Vladimir Grbić, član Narodne pozorište u Subotici, pamtiti proteklu godinu po saradnji sa čuvenom holivudskom divom Anđelinom Džoli. Čuvena holivudska diva, u čijem rediteljskom prvencu “Bezimena ljubavna priča” koji je kasnije promenio naziv u “Zemlji krvi i meda” igra epizodnu ulogu, oborila ga je s nogu kao spontana i prijatna osoba.

 

– Pre četiri godine bio sam u jednoj budimpeštanskoj producentskoj kući. Kad je Anđelina preko te kuće tražila glumce koji govore srpski, oni su me pozvali – prenose vesti online.

 

Uspešno sam prošao kasting i deset dana kasnije su me obavestili da sam dobio ulogu u tom filmu – priča 30-godišnji Rumljanin.

 

Sa druge strane, najmlađi član grupe je pre par godina u Puli u Hrvatskoj gledao predstavu “Apartman” i poželeo da glumi na drugačiji način, došao je u Novi Sad završio akademiju i angažovan je baš u Narodnom pozorištu iz Subotice.

 

Svaki glumac ima svoju priču koja ga izdvaja od drugih, ali će za 8. mart ipak nešto otpevati.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR