"Kao rani mraz" na Paliću

U prelepoj atmosferi Letnje pozornice na Paliću, premijerno je za Subotičane prikazan film Đorđa Balaševića "Kao rani mraz". Sam ambijent Letnje pozornice je iznenadio i samog Đorđa, koji je konferenciju za novinere počeo rečima kojima ističe želju da ove godine još jednom poseti Letnju pozornicu, na kojoj bi organizovao koncert. Poznajući Subotičane, koncert bi bio spektakl, baš kao i sinoćna premijer filma.

Slika

Pri samom obraćanju novinara Balašević se osvrnuo na mnoge stvari i detalje koje su ga pratile tokom snimanja filma, počevši od sukoba sa ekipom koja je pokušala da mu otme lik Vase Ladačkog, a kanije snimila "kineskog Vasu Ladačkog" (Sava Lađarski), do problema koje je imao u Beogradu i Novom Sadu. No, svi ti problemi su uspešno prevaziđeni i publici širom Srbije je ostavljen film o čijim kvalitetima ne bih da pišem jer u najmanju ruku nisam kompetetan za to, a ocenu samog filma ću ostaviti svakom pojedincu koji ga je gledao juče, a taj pojedinac će svoje utiske prepričava drugima.

Slika

Festival jednog filma, je u prethodom periodu obišao velike i male centre Srbije. Priliku da pogledaju film imali su i Beograđani i Bačlije, i Kragujevčani i Selenčani, neki su film gledali u bioskopu, a neki u domu kulture… Opšti utisak publike je pozitivan jer je u mnogim mestima tražena karta više i repriza projekcije.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: