Kao u dobra stara vremena

Kakav program je pred nama sutra i prekosutra! Ljubitelji umetnosti, kreativnosti, muzike, slobode imaju priliku da u vremenu gde je umetnost potpuno skrajnuta, a sloboda krajnje upitna, uživaju u dva dana koja podsećaju na neka dobra stara vremena. Voz, trubaduri…

U okviru Projekta evropske kulturne saradnje sutra, u petak 16. oktobra se organizuju koncerti putujućih umetnika. Početak na subotičkoj Železničkoj stanici u 14,15 odakle se vozom polazi za Sombor, gde će u 15,30 biti održani koncerti (Contrabayando, Rahat, Jovančić-Bakoš duo, Frame trio), da bi se istim vozom publika vratila u Suboticu gde ih u 18 časova dočekuju trubaduri 2020.(Istambul night i Kurta utca).

Kao dodatni program za ovo veče, tu je i izbor eksperimentalnih filmova iz nezavisne američke produkcije, kroz koji vodi Petar Mitrić (No Wave Films) u „Kerülj be“ omladinskom centru od 20 č.

Sve je ovo uvod u 17. Etnofest koji će se održati u subotu 17. oktobra od 13 do 18 časova u bioskopu Abazija na Paliću. Ove godine samo domaće i prilika da čujemo kako umetnici u Srbiji stvaraju dobru, autorsku muziku.  

Etnofest je muzički događaj bez presedana u našem gradu. Već 17 godina donosi nam najraznovrsniji i najkvalitetniji muzički program u kojem subotička publika ima mogućnost da uživa. U kontinuitetu i nepokolebljivo insistira na muzičkom profesionalizmu.

Sve ostale, detaljne informacije dostupne su putem Facebook stranice: www.facebook.com/etnofestetnofestKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR